“RAMPA“ IZ BANJALUKE! Velika akcija granične policije BiH

V. Mitrić

22. 09. 2020. u 13:37

SLUŽBENICI Uprave za indirektno oporezivanje, Regionalnog centra Banjaluka, u dve odvojene akcije na području opštine Šamac i Velika Kladuša oduzeli su veću količinu rezanog duvana i cigareta bez akciznih markica u vrednosti od 68 hiljada KM, rekao nam je Rarko Kovačević, portparol UIO BiH.

“РАМПА“ ИЗ БАЊАЛУКЕ! Велика акција граничне полиције БиХ

Foto: GP BiH

Službenici Uprave za indirektno oporezivanje, Regionalnog centra Banjaluka, Grupa za sprečavanje krijumčarenja i prekršaja postupajući u skladu sa obaveštajnim podacima Grupe za obaveštavanje RC Banja luka, prvo su na području opštine Šamac pronašla veću količinu akciznih proizvoda (rezani duhv) i mašinu za sečenje duvana, bez dokumentacije o poreklu. Tom prilikom pronađena je i određena količina duvana u listu, koji su službenici Grupa za sprečavanje krijumčarenja i prekršaja RC Banjaluka predali u nadležnost Poljoprivrednom inspektoratu RS koji su spornu robu privremeno oduzeli.

U drugoj odvojenoj akciji, na području opštine Velika Kladuša takođe su pronašli veću količinu akciznih proizvoda (rezani duvan i cigarete raznih proizvođača) bez akciznih markica i dokumentacije o poreklu, koja je privremeno oduzeta.

U toku sprovođenja pomenutih akcija oduzeto 260 kilograma duvana, mašina za sečenje duvana, duvana u listu - 250 kilograma  i 521 paklica cigareta raznih proizvođača, bez akciznih markica i dokumentacije o poreklu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere