UŽAS NA DRUMOVIMA DERVENTE: Jedna osoba poginula, deset povređeno u dve nesreće, blokirana magistrala (FOTO)

N. ĐURIĆ

13. 09. 2020. u 16:05

DESET osoba povređeno od kojih je jedna poginula, u saobraćajnom užasu tokom ovog vikenda na drumovima Dervente, u dve odvojene saobraćajne nesreće.

УЖАС НА ДРУМОВИМА ДЕРВЕНТЕ: Једна особа погинула, десет повређено у две несреће, блокирана магистрала (ФОТО)

Foto: N.Đurić

Više osoba je zadobilo lakše povrede, a pojavile su se još neproverene informacije da, navodno, ima i onih sa težim i kojima život bukvalno visi o koncu.

U saobraćajnoj nesreći u subotu uveče teže je povređen jedan od učesnika udesa, dak je, uz totalni zastoj u saobraćaju, u današnjoj (nedelja) nezgodi jedna poginuala a povređeno je najmanje pet osoba.

-Izvesno je da je saobraćajna nesreća u Lugu, nadomak Dervente, izazvala blogadu saobraćaja na magistralnom putu Prnjavor-Derventa. Imamo još nepotvrđene informacije da je, navodno, jedna osoba podlegla povredama a da ih je petoro povređenih dovezeno u Dom zdravlja u Derventi. Uviđaj kao i provera informacija su u toku-rekla je, za „Novosti“, u nedelju posle podne, Dragana Kerkez, portparolka Policijske uprave Doboj.

Foto: N.Đurić

 

U subotnjoj nesreći, oko 20.10 časova, takođe u naselju Lug, povrede opasne po život zadobio je Dervenćanin D.S. (55), čiji se automobil „opel astra“ sudario sa automobilom marke „bora“, za čijim upravljačem se nalazio 28-godišnji N.P. Ovaj, takođe, Dervenćanin, prošao je sa lakšim osledama, kao i njegovi saputnici S.I. i M.I.

Nedeljni udes u Lugu, prouzrokovao je kilometrasku kolonu vozila i višečasovnu blokadu saobraćaja na magistralnom putu Derventa_Prnjavor, i dalje prema Brodu, Doboju i Bijeljini. Policija vrši uviđaj i saobraćaj usmerava alternativnim pravcima a, kako saznajemo, očekuje se dolazak i dežurnog okružnog tužioca.

Foto: N.Đurić

 

STRADALI I DRŽAVLjANI SRBIJE?

PREMA nepotvrđenim informacijama među povređenim u današnjoj saobraćajki ima i državljana Srbije. Navodno i da je poginuli iz Novog Sada.

-Čekamo na dolazak dežurnog tužioca iz Okružnog tužilaštva Doboj da utvrdi identitet poginulog i povređenih-rekla nam je Dragana Kerkez, potparolka Policijske uprave Doboj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)