MUKE MEŠTANA KOD BJELJINE: Bez ulične rasvete više od mesec dana , strepe za najmlađe

V. M.

05. 09. 2020. u 21:48

MEŠTANI sela Balatuna, kod Bijeljine, ukazali su, pored ostalog, Marku Mihajloviću, zameniku gradonačelnika Bijeljine, da javna rasveta u njihovom kraju ne radi više od mesec dana.

МУКЕ МЕШТАНА КОД БЈЕЉИНЕ: Без уличне расвете више од месец дана , стрепе за најмлађе

Foto: V. Mitrić

A da problem bude veći, u mraku je deo magistralnog puta i Osnovna škola, a tu prolazi dosta ljudi, posebno mališana.

Smatraju da je nužno da se u neposrednoj blizini škole postavi odgovarajuća saobraćajna signalizacija. Kažu i da je bitno da se asfaltira pešačka staza pored glavnog puta, u dužini od 700 metara, da bi đaci, koji pohađaju više razrede osnovne škole u susednom Brocu, bezbednije išli do škole.

Žitelji sela, od 450 domaćinstava sa 1800 žitelja, očekuju od Gradske uprave i pomoć pri asfaltiranju 500 metara lokalnog puta, kao i veću podršku pri zapošljavanju mladih.

Mihajlović je meštanima poručio da će Gradska uprava uvažiti njihove potrebe i učiniti dodatne napore da se reše svi vitalni problemi na koje on ukazuju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

USVOJEN IZBORNI ZAKON REPUBLIKE SRPSKE: Rasprava u NSRS se odužila do dva sata posle ponoći