OPŠTINA UGLjEVIK PODRŽALA MLADE FUDBALERE: Kamp u Tjentištu

V. M.

sreda, 05. 08. 2020. u 16:38

ОПШТИНА УГЉЕВИК ПОДРЖАЛА МЛАДЕ ФУДБАЛЕРЕ: Камп у Тјентишту

Foto: V. Mitrić

NAČELNIK opštine Ugljevik Vasilije Perić ispratio je 24 mlada fudbalera Škole „Rudar“ koji će učestvovati na sedmodnevnom kampu u Tjentištu za šta je iz budžeta ove opštine izdvojeno 3.500 KM.

Perić je podsetio da je opština Ugljevik, pored odlaska mladih fudbalera sufinansirala sa 50 odsto, odlazak na kamp mladih košarkaša, kao i Nikola Tesla centar /NTC/ kamp koje je održan na planini Gučevo.

- Na ovaj  način stimulišemo decu da se bave sportskim aktivnostima i da zdravo odrastajau, a posebno u ovo vreme kada su izloženi raznim pošastima -kaže Perić. - Opština Ugljevik i u narednom periodu  će stimulisati i podržati ovakve i slične aktivnosti koje doprinose razvoju najmlađih.

Trener u Školi fudbala „Rudar“ Predrag Marić poklonio je majicu sa logom ovog kluba načelniku Periću u znak zahvalnosti, „ jer ih podržava u njihovom radu“.

- Učesnici kampa su deca rođena od  2006. do 2012. godine i ovo je drugi put da učestvujemo na ovom fudbalskom kampu koji ima višestruku ulogu jer neka deca su po prvi put odvojena od kuća sedam dana i svakako će im to iskustvo pored fudbalskog koristiti i u odrastanju - rekao je Marić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)