OPŠTINA UGLJEVIK PODRŽALA MLADE FUDBALERE: Kamp u Tjentištu

V. M.

05. 08. 2020. u 16:38

NAČELNIK opštine Ugljevik Vasilije Perić ispratio je 24 mlada fudbalera Škole „Rudar“ koji će učestvovati na sedmodnevnom kampu u Tjentištu za šta je iz budžeta ove opštine izdvojeno 3.500 KM.

ОПШТИНА УГЉЕВИК ПОДРЖАЛА МЛАДЕ ФУДБАЛЕРЕ: Камп у Тјентишту

Foto: V. Mitrić

Perić je podsetio da je opština Ugljevik, pored odlaska mladih fudbalera sufinansirala sa 50 odsto, odlazak na kamp mladih košarkaša, kao i Nikola Tesla centar /NTC/ kamp koje je održan na planini Gučevo.

- Na ovaj  način stimulišemo decu da se bave sportskim aktivnostima i da zdravo odrastajau, a posebno u ovo vreme kada su izloženi raznim pošastima -kaže Perić. - Opština Ugljevik i u narednom periodu  će stimulisati i podržati ovakve i slične aktivnosti koje doprinose razvoju najmlađih.

Trener u Školi fudbala „Rudar“ Predrag Marić poklonio je majicu sa logom ovog kluba načelniku Periću u znak zahvalnosti, „ jer ih podržava u njihovom radu“.

- Učesnici kampa su deca rođena od  2006. do 2012. godine i ovo je drugi put da učestvujemo na ovom fudbalskom kampu koji ima višestruku ulogu jer neka deca su po prvi put odvojena od kuća sedam dana i svakako će im to iskustvo pored fudbalskog koristiti i u odrastanju - rekao je Marić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna