UMESTO KANCELARIJE, SASTANAK U PRIRODI: Davidovićeva održala neformalni skup sa predstavnicima 12 udruženja

D.LALIĆ

01. 08. 2020. u 15:13

MINISTAR porodice, omladine i sporta Republike Srpske Sonja Davidović izjavila je da je manifestacija "Dan za nas – neformalnim druženjem do novih ideja" u Nacionalnom parku "Kozara" okupila danas predstavnike 12 udruženja koja se bave decom i porodicom i sportistikinje s kojima i Mistarstvo godinama sarađuje.

УМЕСТО КАНЦЕЛАРИЈЕ, САСТАНАК У ПРИРОДИ: Давидовићева одржала неформални скуп са представницима 12 удружењa

Foto: Srna

Davidovićeva je pojasnila da je njena ideja da se organizuje druženje i da se damama s  kojima resorno ministarstvo godinama sarađuje na neki način ukaže pažnja  i da jedan dan provedu zajedno. 


- Verujem da će dan iznedriti nove ideje i nove projekte i da ću čuti konkretne i korisne sugestije i kritike da bi se unapredio rad Ministarstva, rekla je Davidovićeva novinarima na Kozari.

Prema njenim rečima, rad u drugačijoj atmosferi je poželjan, ne mora uvek biti u kancelariji i formalan.

- I ovaj rad je sigurno produktivan, a i promovišemo turističke potencijale u Srpskoj kojih je mnogo i koje vredi videti, dodala je Davidovićeva.

Ona je napomenula da je druženje organizovano za do 50 učesnika, da je obezbeđena zaštitna oprema, a da ćeposle sat vremena pešačenja uslediti radni deo, ručak i uručenje prigodnih poklona za učesnike.

Predsednik Centra za lični rad i razvoj Prijedor SanjaTopić rekla je da se bave promocijom mentalnog zdravlja i unapređenjem kvaliteta života, te da je i današnje druženje u prirodi u skladu sa ciljevima i aktivnostima ovog udruženja.

-Imali smo projekat podrške ženama žrtvama nasilja koji je finansiralo Ministarstvo porodice, omladine i sporta i koji je realizovan pre tri godine.

Bili se saradnji ubuduće, kroz neke druge projekte, ocenila je Topićeva i dodala da ima samo reči hvale za dosadašnju saradnju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri