MARKO Radoš(32) slavio je rođenje sina Pavla koji je na ovaj svet stigao pre dva dana.

Komentari (12)

Vla

25.07.2020. 17:09

Cesca kontrola kafana I gostiju, PA kod koga nadju oruzje 10 godina minimalne robije, Taj ko nosi oruzje ne nosi ga kao igracku vec d as bi ubio nekog

Tuga

25.07.2020. 22:25

Ubica je ovaj sa mindjusom, vidi se da je przenica po fb profilu. A opet vidi se po ocima poginulog da je dusa od coveka, velika tuga i saucesce porodici. Bandit da trune u budjavoj celiji do kraja zivota!

Pablo

25.07.2020. 23:37

Linija odgovornosti u ovom slučaju jako široka. Brate, radi ti lokal sa živom svirkom celu noć u vreme pandemije. Ovo ne opravdava bandita koji je pucao, jer bi on to uradio i na drugom mestu i bilo kome. Da li u tom gradu neko kontroliše rad lokala, gde su oni u celoj priči?

Nijebitno

26.07.2020. 01:11

@Pablo - Druze nemam nista protiv sto su oni napravili taj produzetak razumijem sve covjek je slavio rodjenje dijeta i to je pravdano,da nije slavio tu slavio bi svedno nedje drugo.A da policija i komunalna policija ne rade svoj posao to je tacno.Policija u Modrici je jako bijedna.Znaju zezat vozace na putu i izmisljat kazne jer dobiju sa vrha da tako rade da se mora u danu izdat odredjeni broj prekrsajnih naloga to znaju a ono sto zaista treba da rade i povedu racuna to ne rade.Nas zakon je trenutno na strani lopova i kriminalaca kao sto kaze lopov bandit ti moze u kucu uc ne smijes mu nista,cak i ako je sa oruzjem ne smijes mu nista niti pucat u njega ako imas legalno oruzje sve dok on prvi ne zapuca u tebe i tada smijes ti da pucas u njega ali ispod koljenja a da ne pricam o zakonu posjedovanja legalnog oruzja koji stariji gradjani posteni ne mogu da dobiju a oni koji mogu moraju da drze pistolj u posebnom sefu a municiju u posebnom sefu zakljucano.To sto sam naveo je nebitno i samo mali broj nasih zakona a svi ostali su takvi ,tako da ova drzava stiti samo lopove i kriminalce a posten narod nema nikakva apsolutno prava.

Pablo

26.07.2020. 15:17

@Nebitno - Ne razumem, zašto bi ti saobraćajni policajac tolerisao prekršaje, ako si ih stvarno učinio? Kod nas u Srbiji takodje ima mnogo primedbi na rad Komunalne policije. U konkretnom slučaju, ubica će imati jak adut za odbranu zbog vremenskog termina u kome se ubistvo dogodilo, jer lokal nije smeo tada raditi.

bager

14.08.2020. 20:19

@Nijebitno - Nije opravdano,,posle 22 sata niko nema pravo da uznemirava okolinu i komsije,,moze da slavi ali bez buke i glame, a nikako muzika do daske,,njemu se slavi ,nekome se place ,neko drugi bi da spava ili uspava svoje dete,mislite uvek na isto ,niste sami ,postujte druge okolo vas i kafana nema pravo da pravi buku,,neka izoliraju unutransnjost,prozore ,vrata da ne smetaju ne kao divljaci misle samo o sebi i svom zadovoljstvu

Modricanka

26.07.2020. 11:43

Ma da, najlakse se medjusobno optuzivati svaljivati krivicu na policajce kako ne rade svoj posao itd.... a pita li se neko od vas koliko uopse ima policajaca u Modrici, koliko ih je otislo u penziju, koliko preko granice zbog ovakve cjelokupne situacije....Vi bi da vas puste zbog npr brze voznje, i vama dobro, a nako dva kilometra napravite saobracajku i ubijete nekoga, jer niste adekvatno kaznjeni i tom nekom nije dobro sto niste kaznjeni! Prema tome ako mislite da je lako raditi taj posao izvolite dajte svoga sina ili kcer u policiju ili radite vi sami taj posao pa cete vidjeti kako je to zaista! I ne radim u policiji, ja sam samo jedna realna gradjanka, a ovo sto se dogodilo je uzasno i strasno i za svaku osudu i mislim da je steta popunjavati samo zatvore i da budu bezveze na teret drzave, ubice ovakve vrste,pedofili, silovatelji itd.... za njih treba neka posebna ustanova u kojoj bi na njima npr isitivali nove vrste lijekova za rak, leukemiju i tako neke bolesti, pa da se bar na neki nacin oduze drustvu....zele da budu face i hrabri, da osjete taj adrenalin opasnosti....pa eto im. Mozda sam surova, ali sam realna.

Nebitno

26.07.2020. 15:05

@Modricanka - Komunalna policija realno ne služi ničemu. Ne može me niko ubijediti sa nemaju kapacitete bilo koje vrste da kontrolišu rad lokala na modričkom šetalištu. I nije to problem samo u periodu korone, traje to minimum deset godina i samo pukom srećom se nije dogodilo i ranije.

Tara

26.07.2020. 15:23

@Modricanka - Sve ovo je konačni rezultat rada općinskih organa i štaba otkad je korone. Ima na našoj općini mnogo problema koji se guraju pod tepih. Preključe je donešena odluka da se pojača kontrola kafića, a isto veče se dogodi ubistvo u tri ujutro. Sućut porodici ubijenog.

Stori

28.07.2020. 01:16

Mnogo tužno za jednu porodicu koja se tek trebala oprobat u ulozi roditeljatva.Saučešće supruzi, porodici. Ovog Ticu treba smjestit iza rašetaka bez pomilovanja, svjesno je on to uradio dok je potego pištolj. Otac mu je umro od droge, predoziro se...a ni mladji tica ništa bolji nije i on se uvalio sad u još veća g...na sa ovim. Jadna majka, izgubila muža zbog narkomanije, sad i Ticu koji ode u zatvor. Mnogo mi je žao mladog čovjeka što je ubijen, ni kriv ni dužan..osta beba iza njega. Ovo je veliki šok, za svaku osudu.