SLAVIO ROĐENJE SINA PA UBIJEN: Upucan vlasnik kafića „Koloseum“ u Modriči

Vid Blagojević

25. 07. 2020. u 16:27

MARKO Radoš(32) slavio je rođenje sina Pavla koji je na ovaj svet stigao pre dva dana.

СЛАВИО РОЂЕЊЕ СИНА ПА УБИЈЕН: Упуцан влaсник кaфићa „Кoлoсeум“ у Модричи

Vid Blagojević

Zabava je bila u njegovom kafiću Koloseum celo veče. Ništa nije slutilo na tragediju. Marko je napustio kafić i otišao u stan. Kada je došao primetio je da je zaboravio ključeve, vratio se u kafić i zatekao gužvu i naguravanje nekoliko mladića. Pokušao je da ih smiri i razvadi a onda je oko 2 časa i 50 minuta odjeknuo pucanj. Najverovatnije je Perica Simićević zvani Tica iz Šamca pucao u leđa nesrećnom Marku, koji je odamah izdahnuo pričaju očevidci događaja.Osumnjičeni ubica Perica Simićević je uhapšen, lišen slobode i prebačen u pritvor.

-Po prijavi odmah su postupili policijski službenici Policijske stanice Modriča koji su utvrdili da je za sada iz nerazrešenih okolnosti došlo do opaljenja iz pištolja koji je kod sebe posedovalo lice inicijala P.S, a kojom prilikom je smrtno stradalo lice inicijala M.R, vlasnik navedenog ugostiteljskog objekta.- saopšteno je iz Policijske uprave Doboj

Vid Blagojević

 

Uviđajem je rukovodila Vesna Demonjić dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koja je potvrdila ubistvo mladića i hašenje osumnjičenog ubice.

- U 2 časa i 50 minuta došlo je do pucanja u kafiću Koloseum u Modriči u kome je jedno lice smrtno stradalo.Izvršen je uviđaj na licu mesta i prikupljanje dokaza i jedno lice je lišeno slobode. Nastavlja se dalji rad na utvrđivanju svih okolnosti o ovom događaju. –rekla je posle uviđaja Vesna Demonjić

Porodica Radoš je u šoku, građani Modriče takođe, ne mogu da veruju da se ovakve stvari dešavaju u 21 veku.

Fejsbuk

 

- Šokiran sam da omladina nosi oružje sa sobom na zabave. Zar nam oružja nije bilo dosta. U kafiću mi je bio sin, tako da sam u šoku, ne mogu ni pomisliti šta se sve moglo desiti. Katastrofa Marko je otišao sa ovog sveta a nije video sina kome se toliko radovao – kaže Jovan Ilić zvani Šen.

Марко у средини са конобарима

Vid Blagojević

 

Supruga Jelena i sin Pavle ubijenog Marka Radoša smešteni su u bolnicu u Banja Luci. Kako nezvanično saznajemo Jelena je mesec dana čuvala trudnoću a nesrećni Marko nije uspeo ni da vidi sina. Nakon što je saopšteno supruzi Jeleni da je Marko ubijen, naglo joj je pozlilo i prebačena je na intezivnu negu UKC Banja Luka..

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (12)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!