PREMIJER IMA BLAGE SIMPTOME: Zaposleni u Viškovićevom kabinetu negativni

S. M.

16. 07. 2020. u 17:58

RADOVAN Višković, predsednik Vlade Republike Srpske, se oseća dobro, ima blage simptome i nalazi se u kućnoj izolaciji, saopšteno je iz Biroa za odnose s javnošću Vlade Republike Srpske.

ПРЕМИЈЕР ИМА БЛАГЕ СИМПТОМЕ: Запослени у Вишковићевом кабинету негативни

Vlada RS

Premijer Višković prima adekvatnu terapiju i pod zdravstvenim je nadzorom, stoji u saopštenju.

Naglašavaju da je izvršeno testiranje zaposlenih u Kabinetu predsednika Vlade Republike Srpske i rezultati PCR testova na virus korona (SARS-CoV-2) svih zaposlenih su negativni.

- Sastanci i aktivnosti koji se provode u Kabinetu premijera od početka pandemije virusa korona održavaju se uz poštovanje preporuka Instituta za javno zdravstvo, a to je nošenje maski, fizička distanca i dezinfekcija prostora, ističu iz Vlade.

Takođe navode da će Vlada RS svoje delovanje i rad i dalje nastaviti prema preporukama Instituta za javno zdravstvo, uz poštovanje propisanih mjera.

- Epidemiološka služba Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske danas je uradila procenu rizika boravka u Kabinetu predsednika, i u salama u kojoj se održavaju sjednice Vlade i drugi sastanci,naveli su u saopštenju i dodali: Njihovom procenom, održavanje sednica Vlade, Kompenzacionog fonda i drugih aktivnosti koje se obavljaju u Kabinetu predsednika Vlade su niskog rizika, jer se svi učesnici sastanaka, od pojave pandemije virusa korona, pridržavaju svih preporuka Instituta za javno zdravstvo, a koje podrazumijevaju dezinfekciju prostora, nošenje lične zaštitne opreme i držanje fizičke distance.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)