TUGA DO NEBA: Preminula Katarina Trivić (22) koja je ujedinila region

Novosti online

24. 05. 2024. u 16:07

DA ŽIVOT često zna biti nepravedan, surov i okrutan, ne birajući koliki teret stavlja na leđa krhkih ljudi, danas je još jednom potvrđeno. Mlada Banjalučanka Katarina Trivić (22) izgubila je bitku za život.

ТУГА ДО НЕБА: Преминула Катарина Тривић (22) која је ујединила регион

Foto: Instagram

Kroz svoju borbu godinama unazad je koračala hrabro i s osmehom, a sve ono sa čime se susretala tokom bolesti predstavljala je javnosti putem svojih društvenih mreža.

Kada je tek zakoračila u svet odraslih, sa 18 godina, saznala je da boluje od leukemije. Iz te borbe je izašla kao pobednica, da bi par godina kasnije bila primorana da se ponovo bori sa opakom bolešću.

Njena priča je osvojila region, kada je u aprilu prošle godine izašla u javnost ističući da je potrebno da ide na transplantaciju matičnih ćelija, ali da nema srodnog donora.

Tada je rekla da mnoge države regije imaju banke matičnih ćelija, ali i da Bosna i Hercegovina nema, nakon čega se u Republici Srpskoj krenulo s procesom osnivanja takve banke.

- Mislim da bi se svako osećao vrlo dobro da zna da je nekome možda spasio život - rekla je tom prilikom Katarina.

Nakon tri i po meseca u bolnici, vratila se kući.

- Napokon idem kući i nadam se da se ovde više neću vraćati - istakla je Katarina u videu koji je objavila na svojim društvenim mrežama.

- Kaća : rak – 3 : 2 - napisala je.

Iako je život odlučio da preokrene rezultat u zadnjem minutu, Katarina je i bez pobede pobedila, jer je ujedinila ljude i pokrenula sistem.

(Nezavisne)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

TAKO TO IDE: Dan posle Slovenije starteri Srbije nisu izašli na teren, a Luka Jović - jeste! (VIDEO)