SRPSKA HEROINA KOJOJ SU UBILI DECU ZA "NOVOSTI": Dobila sam dodatnu snagu kad sam videla da naš toliki narod kaže "NE" rezoluciji o genocidu

S. MIŠLjENOVIĆ

19. 04. 2024. u 14:34

OSEĆALA sam se ponosno dok sam bila na bini na skupu „Srpska te zove“ u Banjaluci i kad sam videla da je naš toliki narod došao da kaže "NE" Rezoluciji koja nam nameće nešto što mi Srbi nismo. Mi nismo genocidan narod. Dobila sam dodatnu snagu za život kad sam ugledala da naši političari nose slike mojih ubijenih kćeri, a koje su mučki ubijene od strane muslimanskih zločinaca na kućnom pragu u našem selu Bjelovac. Ana Brnabić je nosila sliku moje ubijene Snežane.

СРПСКА ХЕРОИНА КОЈОЈ СУ УБИЛИ ДЕЦУ ЗА НОВОСТИ: Добила сам додатну снагу кад сам видела да наш толики народ каже НЕ резолуцији о геноциду

Foto Printskirn RTRS

Ovo "Novosti" Slavka Matić, srpska heriona od 80 godina kojoj su horde zla Nasera Orića 1992. godine ubili dve ćerke i muža prilikom krvavog pira u srpskim selima oko Srebrenice.

- Veliku sam podršku osetila kad me je predsednik Dodik zagrlio. Hvala i Dodiku i svim političarima na ljubavi i poštovanju koju su mi iskazali. I što su me prihvatili kao svoju majku, poručila je Slavka.

Ona kaže da Srbi nisu genocidni i poručila je sarajevskim političarima da prestanu pričati da su Srbi negatori genocida.

- Srbi treba da napišu svoju Rezoluciju o genocidu nad Srbima u Podrinju. Pa niko nije odgovarao za ubistvo mojih ćerki Gordane (24) i Snežane (26) i muža Radivoja. Na kućnom pragu u našem Bjelovcu sam ih našla mrtve te 1992. Zašto niko nije odgovarao sa ubistva srpske dece u Podrinju, pita baka Slavka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SIN DRAGANA KAPIČIĆA JE POZNATI GLUMAC: Igrao slavnog oca u popularnom filmu - Tek tad sam saznao (FOTO)