PUCNJAVA KOD GRADIŠKE: Osoba ranjena u obračunu - Počinilac za pokušaj ubistva uhapšen

Novosti onlajn

25. 10. 2023. u 11:43

POLICIJA je uhapsila jednu osobu nakon pucnjave kod Gradiške, saopšteno je za medije.

ПУЦЊАВА КОД ГРАДИШКЕ: Особа рањена у обрачуну - Починилац за покушај убиства ухапшен

Foto: Novosti

Do pucnjave je došlo jutros u mestu Seferovci, a potvrđeno je i da je jedna osoba ranjena.

Slučaj je prijavljen jutros oko 6.55, kada je, tada nepoznata osoba, pucala na Ž. M. iz Gradiške, koji je pogođen u desno rame.

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška odmah su izašli na lice mesta te su došli do informacija da bi izvršilac predmetnog krivičnog dela mogao biti M. Š. iz Gradiške. Isti je ubrzo pronađen i uhapšen.

O svemu navedenom obavešten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o krivičnom delu ubistvo u pokušaju, te da se na licu mesta izvrši uviđaj bez prisustva tužioca.

Tužilac je naredio preduzimanje svih potrebnih mera i radnji na dokazivanju predmetnog krivičnog dela, te da se osumnjičeno lice uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu sprovede u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

(Blic)

BONUS VIDEO: "VELIKA STVAR ZA SVE NAS": Leskovčanke za „Novosti“ o značaju mamografa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)