DODIK: Šmit pravi najveću štetu BiH

Novosti online

20. 08. 2023. u 19:45

ODLUKA o optužnici je katastofalna za živote ljudi u narednih deset godina u BiH ukoliko bude održana situacija da stranac nameće zakone, rekao je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

ДОДИК: Шмит прави највећу штету БиХ

Foto: Novosti

- Zahvaljujem se svima koji su me podržali, ali u značajnom ovo je moja borba, ali sa političkim posledicama na Republiku Srpsku. Političke posledice su značajne ukoliko oni iskoriste taj mehanizam da pravosudno i dalje se kreću kroz taj predmet i na kraju dovedu do nekog osuđivanja, moraju da računaju kako će se to primeniti i da li mogu to da primene uopšte - rekao je Dodik.

Dodik je rekao da Kristijan Šmit pravi najveću štetu BiH.

On kaže da postoji želja da se najvećeg političkog autoriteta u Republici Srpskoj dovede pred zid, sabije u ćošak i kažu da svako sledeći ko pokuša još će gore proći nego on.

- Tako da se lomi volja Republike Srpske da odbrani imovinu, da odbrani svoj autonomni sastav. Ako to uspeju, a neće, ali ako uspeju onda su im otvorena vrata za demoliranje Republike Srpske, onda taj Šmit može da nametne zakon koji hoće. Prvi koji će nametnuti je o imovini, vi dignete glas protiv toga, on kaže idete u zatvor - rekao je Dodik.

(ATV)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)