U VELIKOJ KLADUŠI UBIJEN ASMIR HALILAGIĆ: Policija sumnja na krvnu osvetu

S. MIŠLjENOVIĆ

06. 06. 2023. u 07:13

U PUCNjAVI koja se dogodila u nedelju kasno uveče u strogom centru Velike Kladuše, ubijen je Asmir Halilagić (37), poznatiji po nadimku Acko Pemin, inače odranije poznat policiji.

У ВЕЛИКОЈ КЛАДУШИ УБИЈЕН АСМИР ХАЛИЛАГИЋ: Полиција сумња на крвну освету

Foto: MUP KS

Policija je nakon ubistva ubrzo uhapsila Izeta Grahovića. Uhapšeni Izet Grahović je inače rođeni brat Hasana Grahovića, kojeg je pre dve godine ubio Halilagić, pa kako kažu izvori iz policije Unsko-sanskog kantona, pretpostavlja se kako je krvna osveta motiv ovoga ubistva.

- Osumnjičeni Izet Grahović je sačekao dolazak patrole policije i predao vatreno oružje kojim je počinio ubistvo i ono će biti predmet veštačenja - potvrdili su iz policije Unsko-sanskog kantona.

Inače, zanimljivo je da se ubijeni Halilagić nalazio na slobodnom vikendu, s obzirom na to da je u Kazneno-popravnom zavodu u Zenici izdržavao zatvorsku kaznu zbog ubistva koje je počinio 7. januara 2021. godine. On je tada likvidirao 28-godišnjeg Hasana Grahovića u pucnjavi koja se dogodila u jednom restoranu u Ulici Ibrahima Mržljaka u Velikoj Kladuši, a motiv ubistva bila je svađa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna