U GRADIŠKI ZAPLENJENO 62 KILOGRAMA SKANKA VREDNOG 250.000 KM : U akciji Amrmagedon uhapšena dva lica

S. MIŠLjENOVIĆ

10. 05. 2023. u 05:00

U AKCIJI "Armagedon" gradiška policija otkrila je laboratoriju za veštački uzgoj marihuane, odnosno skanka i uhapsila S. T. i M. M. iz tog grada zbog sumnje da su se bavili nedozvoljenom proizvodnjom i trgovinom droge. U akciji je zaplenjena velika količina skanka.

У ГРАДИШКИ ЗАПЛЕЊЕНО 62 КИЛОГРАМА СКАНКА ВРЕДНОГ 250.000 КМ : У акцији Амрмагедон ухапшена два лица

Zaplena droge Gradiška foto PU Gradiška

Slobodan Torbica, načelnik PU Gradiška, rekao je da je akcija "Armagedon" rađena u saradnji sa OJT u Banjaluci i Upravom za organizovani i teški kriminalitet MUP RS.

- Otkrivena je laboratorija za veštački uzgoj marihuane i zaplenjeno oko 62 kilograma te droge. Vrednost zaplenjene droge procenjuje se na oko 250.000 KM - rekao je Torbica, dodajući da operativni podaci ukazuju da je marihuana bila namenjena za krijumčarenje na područje Evropske unije.

Laboratorija je bila opremljena UV lampama, klima-uređajima, ovlaživačima vazduha, saksijama i drugom opremom.

Krali i struju

BOJAN Mišetić je pojasnio da je laboratorija neovlašćeno bila priključena na električnu mrežu, pa će se osumnjičeni osim za nedozvoljenu proizvodnju i promet drogom teretiti i za krađu struje.

Bojan Mišetić, načelnik Odeljenja kriminalističke policije PU Gradiška, istakao je da je laboratorija otkrivena u pretresu kuće i pratećih objekata koje koristi osumnjičeni S. T. u naselju Bok Jankovac u Gradišci.

- U laboratoriji je otkrivena 151 stabljika indijske konoplje. Oduzete su i UV lampe, klima-uređaji i sva oprema koja se koristi za uzgoj - rekao je Mišetić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)