PUCAO, PA  ZBRISAO: Pucnjava u kafani u Istočnom Novom Sarajevu

03. 12. 2022. u 23:02

POLICIJA u Istočnom Novom Sarajevu traga za sugrađaninom B.M. koji se dovodi u vezu s upotrebom vatrenog oružja prilikom čega je jedna osoba teško povređena.

ПУЦАО, ПА  ЗБРИСАО: Пуцњава у кафани у Источном Новом Сарајеву

Foto:V.Mitrić

Događaj je policiji, oko 01.05 časova, prijavljeno je da je u kafani,u ulici Vuka Karadžiča u Istočnom Novom Sarajevu, došlo do pucnjave i povrede.

Povređenom je ukazana medicinska pomoć u bolnici „Srbija“ u Istočnom Sarajevu, gde su mu konstaovane teške telesne povrede u obe noge.

Uviđaj su, na licu mesta, uradili policijci, u prisustvu tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

VEĆ OSAM MESECI U BOLNICI: Od čega boluje Moka Slavnić - Vratila mi se vera u Boga, molim se u bolničkoj kapeli