ZAHVALNOST ZA OSVOJEN KUP RS: Gradonačelnik Bijeljine primio tim Odbojkaškog kluba „Radnik“

V.M.

02. 12. 2022. u 21:24

POVODOM osvajanja Kupa Republike Srpske, gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović priredio je prijem za igrače, stručni štab i upravu Odbojkaškog kluba „Radnik“.

ЗАХВАЛНОСТ ЗА ОСВОЈЕН КУП РС: Градоначелник Бијељине примио тим Одбојкашког клуба „Радник“

foto:V.Mitrić

Uz čestitke za postignut uspeh, Petrović je najavio da će grad i dalje podržavati rad ovog kluba.

Čelni čovek Bijeljine naglasio je da „sa nestrpljenjem očekujemo završetak izrade glavnog projekta Gradske sportske dvorane što je jedan od prvih koraka ka izgradnji tog zdanja, koji je nasušna potreba svim klubovima koji se takmiče u zatvorenim prostorima“.

- Po završetku dvorane, klubovi će moći u punom kapacitetu da rade u komfornim uslovima, potrebnim za ostvarivanje vrhunskih rezultata. Naravno, uslovi za treninge i igru jesu izuzetno važni, ali nisu presudni za to, što je pokazao naš „Radnik“ koji je, uz dobru organizaciju i fantastičan sportski duh, osvojio Kup Srpske. Između ostalog, i zbog tih rezultata, ali i zbog svih građana i naših sporista koji su to odavno zaslužili, izgradićemo novu dvoranu - najavljuje Petrović.

Trener „Radnika“ Vladimir Šarenac ističe da je na početku takmičenja u Kupu osvajanje tog trofeja bila samo misaona imenica za njih, ali da se ta želja ostvarila.

- Nastupamo u Premijer ligi BiH i trenutno radimo na tome da zadržimo drugo mesto, kako bismo u vrhu tabele dočekali plej-of i borbu za osvajanje titule, koju „Radnik“ do sada nikada nije osvojio. Možda to uspemo baš ove godine i obradujemo naš grad još jednim peharom - poručio je Šarenac.

Dušan Perišić, kapiten OK Radnik zahvalio se gradonačelniku na prijemu, rekavši da se nada da ovo nije poslednja poseta Gradskoj upravi jer je pred klubom još izazova.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona