DILERKA "PALA", SUPRUG POBEGAO: Akcija policije na području Gradiške, po Interpolovoj poternici uhapšena Ž. E.

S. M.

25. 08. 2022. u 06:12

POLICIJA PU Gradiška uhapsila je Željku Erceg (27) za kojom je raspisana Interpolova poternica zbog trgovine narkoticima, a tragaju za njenim mužem Davorom Ercegom (39), koji je zasada izbegao hapšenje.

ДИЛЕРКА ПАЛА, СУПРУГ ПОБЕГАО: Акција полиције на подручју Градишке, по Интерполовој потерници ухапшена Ж. Е.

Foto D. Pozderović

Pored Željke Erceg, policija je uhapsila i Gorana L. zbog sumnje da je pomagao skrivanju bračnog para Erceg, dok se za Dejanom Z., koji je takođe osumnjičen da je pomagao u skrivanju - traga.

Za bračnim parom Erceg su raspisane poternice zbog toga što su osuđeni za trgovinu narkoticima. Oni su uhapšeni u akciji "Vitorog" u februaru 2019. godine, kada je zaplenjeno i više od 50 kilograma skanka. Željka je osuđena na dve, a Davor na četiri i po godine zatvora.

IZ PU Gradiška su saopštili, navodeći inicijale, da su došli do informacije da se bračni par Erceg krije na području Brezik Laminaca kod Gradiške, te da je u toj kući Davor upotrebio vatreno oružje.

- Preduzimajući dalje mere, policijski službenici pronašli su i i uhapsili Ž. E., dok se i dalje preduzimaju aktivnosti na pronalasku D. E. - pojasnili su iz PU Gradiška.

"VITOROG" Akcija hapšenja dilera, Foto MUP RS

Daljim radom policija je došla do saznanja da postoje osnovi sumnje da su Goran L. i Dejan Z., obojica iz Gradiške, počinili krivično delo "pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela", nakon čega je G. L. uhapšen, dok se za D. Z. intenzivno traga.

Prema nezvaničnim informacijama, bračni par Erceg je u Gradišku stigao iz Srbije i nameravali su da beže dalje u EU.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona