NA JESEN U RUSIJU: Sastanak Dodika i Kalabuhova

S. M.

19. 08. 2022. u 07:22

SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da će krajem sledećeg meseca otputovati u Rusiju na ranije dogovoren sastanak.

НА ЈЕСЕН У РУСИЈУ: Састанак Додика и Калабухова

Dodik i Kalabuhov, Foto RTRS

Dodik je, nakon razgovora sa ambasadorom Ruske Federacije u BiH, Igorom Kalabuhovom o gasovodu, podsetio da Savet ministara ni nakon 12 godina nije postigao konsenzus u vezi sa izgradnjom gasovoda.

- Dok smo mi u vlasti, a verujemo da ćemo ostati, neće proći nijedan projekat u BiH dok se ne odobri pitanje prolaska gasovoda prema Banjaluci - poručio je Dodik.

On je dodao da je sa Kalabuhovom razgovarao o saradnji i aktuelnoj situaciji u BiH koja je potpuno blokirana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

DRUGI DAN SEDNICE O KOSOVU I METOHIJI: Vučić poslao jasnu poruku Srbima - Ja vam garantujem samo jednu stvar