PEČENICE OD SRCA POKLON: Pomoć porodicima u Trebinju

D. C.

06. 01. 2022. u 17:06

NEVESINjAC Milan Zurovac i ove godine nastavio je sa svojim dobrotvornim radom pred božićne praznike, a ovaj put u Trebinju je podelio 24 pečenice višečlanim porodicama slabijeg imovinskog stanja.

ПЕЧЕНИЦЕ ОД СРЦА ПОКЛОН: Помоћ породицима у Требињу

Zurovac, Ratković i Anđušić, Foto D. Curać

Porodica Zurovac svake godine obilazi lokalne zajednice u Hercegovini i šire, a ove godine odlučili su da najradosniji hrišćanski praznik ulepšaju porodicama iz Trebinja.

Milan kaže da njega i njegovu porodicu ispunjava da pomaže ljudima.

- Osećaj se ne može opisati. Srećan sam čovek kada znam da će ljudi na Božić, koji nisu u baš najboljoj finansijskoj situaciji, moći da pripreme sebi, svojoj poridici i gostima ručak i da proslave taj praznik. Srećan sam da pomažem ljudima, a ovo je od Boga dar, od srca poklon - istakao je dobročinitelj.

Porodici Zurovac zahvalili su se u Centru za socijalni rad grada Trebinja, kao i sveštenik Miroslav Ratković koji je istakao da je reč o porodici koja je poznata u Hercegovini po svom humanom radu.

Zoran Anđušić, direktor Centra za socijalni rad. dodelio je priznanje ovom humantarcu.

- U ime Centra za socijalni rad želim da iskažem iskrenu zahvalnost Milanu Zurovcu za iskazanu humanost, razumevanje, podršku i pomoć za socijalno ugrožene porodice iz našeg grada - rekao je Anđušić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024