SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da Republika Srpska u narednoj godini nastavlja da se bori za svoj položaj regulisan Dejtonom.

Komentari (2)

Aleksa

31.12.2021. 13:06

Vucic i Dodik svaka Vam Cast . Nedaj Boze da nam dodju Djilasovi ili Sarovic, Borenovic, Ivanic , Crnadak ili slicni njima. Nista od Srbije i Republike srpske.

alex roth

31.12.2021. 19:01

u pozadini udara na dodika i uopste na srpsko pravoslavlje u bosni stoji jos od prvih katoickih dana vatikan.tamo gde su uspeli silom inkvizicije i ostalim poznatim naci nima da uteraju tu vestacku veru katolickog sistema u bosni nisu do danas uspeli aii tvrdoglavo i dalje pokusavaju kroz udare svojih vazalnih drzava.posle nalaza pozna tih kumran rola je iluzorno i dalje odrzavati taj od pavla nametnut hriscanski sistem, narocito vatikanskog formata.istina je samo da su ti udari na srpsku naciju,bilo gde se ona nalazi,organizovano zaostreni kroz nekadasnji invazioni rat sa yu samo da bi se rasturala srpska nacionalna populacija.danas je srpska nacija na opstem uda ru poznatog agresivnog antinacionalnog sistema koji hoce da potopi sva nacional na osecanja naroda koji jos uvek imaju svoja naconalna osecanja.