DODIKOVA PRATNJA UČESTVOVALA U SUDARU: Povređeni vozač i suvozač, automobil završio u kanalu (FOTO)

O.M.

27. 11. 2021. u 16:25

DVE osobe lakše su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Kamičanima kod Prijedora, a u kojoj je učestvovalo vozilo iz pratnje srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika.

ДОДИКОВА ПРАТЊА УЧЕСТВОВАЛА У СУДАРУ: Повређени возач и сувозач, аутомобил завршио у каналу (ФОТО)

Foto: Prijedordanaas.com

Nesreća se dogodila u 9.45 časova kada je službeni "audi", koji je bio na začelju kolone Dodikove pratnje, s puta izgurao "reno" koji je završio na livadi.

U sletanju lakše su povređeni vozač E.E. i suvozač E.E. iz "renoa", dok su ljudi iz pratnje srpskog člana Predsedništva BiH prošli bez povreda. Vozilo u kojem je bio Dodik bilo je ispred i nije učestvovalo u nezgodi.

PU Prijedor saopštila je da je uviđajem utvrđeno da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovalo lice E.E. iz Kamičana upravljajući "renoom" i službeno vozilo koje se nalazilo u koloni pratnje štićene ličnosti i obezbeđivalo začelje štićene kolone.

Foto: Prijedordanaas.com

 
 
 

- Nakon utvrđivanja odgovornosti za počinjeni prekršaj iz oblasti bezbednosti saobraćaja i prouzrokovanje saobraćajne nezgode, nadležnom sudu biće dostavljen zahtev za pokretanje prekršajnog postupka - rekla je portparol PU Prijedor Zvezdana Alendarević.

Inače, lider SNSD jutros je otputovao u Prijedor kako bi prisustvovao početku predizborne kampanje na prevremenim izborima za gradonačelnika Prijedora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)