LEPE VESTI IZ DOMA MILORADA DODIKA: Srpski član Predsedništva postaje deda po sedmi put! (FOTO)

Novosti onlajn

26. 11. 2021. u 11:25

MILORAD Dodik trenutno ima šestoro unuka, pošto uz sinovo dvoje, njegova kćerka Gorica ima četvoro dece.

ЛЕПЕ ВЕСТИ ИЗ ДОМА МИЛОРАДА ДОДИКА: Српски члан Председништва постаје деда по седми пут! (ФОТО)

foto SRNA

Igor Dodik, generalni menadžer KK Igokea i sin srpskog člana Predsedništva BiH, podelio je srećne vesti na društvenim mrežama i obelodanio da će po treći put postati otac, ali i kog pola će biti beba.

Njegova supruga Ivana trudna je po treći put, a danas su saznali i da će dobiti još jednu devojčicu. Igor je podelio fotografiju na kojoj je zabeleženo kako sa suprugom, sinom i kćerkom saznaje kojeg pola će biti beba.

 – Iiiiiiiiiii devojčicaaa jeeee !!! - u slavljeničkoj atmosferi na Tviteru sinoć je napisao Igor.

Porodica Dodik postaje bogatija za još jednog člana, a Milorad Dodik trenutno ima šestoro unuka, pošto uz sinovo dvoje, njegova kćerka Gorica ima četvoro dece.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!