BRUKA U BIJELJINI: Potpredsednik Skupštine grada objavio ratnu zastavu zločinačke "Armije BiH"

V. Mitrić

26. 11. 2021. u 18:42

ODBOR za boračka pitanja Republičke stranke Srpske osudio je postupak potpredsednika Skupštine grada Bijeljina Mustafe Gradaščevića koji je povodom obeležavanja 25. novembra - Dana državnosti BiH na njegovoj Fejsbuk stranici objavio ratnu zastavu takozvane Armije BiH.

БРУКА У БИЈЕЉИНИ: Потпредседник Скупштине града објавио ратну заставу злочиначке Армије БиХ

Foto: V. Mitrić

- Potpredsedniče Skupštine, iako ste u vašim nedavnim izjavama pozivali na građenje tolerantnije Bijeljine, nije nam jasno zbog čega ste postavili zastavu takozvane Armije BiH, a ne zvaničnu zastavu? Naša preporuka je da se ostavite ratno-huškačke politike i simbola, jer ste imali sreću da ne učestvujete u ratnim dejstvima devedesetih godina i niste ni svjesni kakve posledice ona nose. Iskreno vam želimo da to nikada i ne osetite - saopšteno je iz RSS.

U saopštenju je navedeno da se stvaraoci Republike Srpske ni u ratu nisu plašili zastave koju je istakao Gradaščević, a kamoli sada, kada žive u svojoj, slobodnoj zemlji.

- U istoj toj Republici Srpskoj, odnosno Bijeljini, radite i živite vi i vaša porodica i to mnogo bolje nego većina stanovnika Srpske. Zato vas još jednom pozivamo da pre izlaska u javnost sa određenim stavovima, dobro razmislite da li su oni u skladu sa suživotom, tolerancijom i napretkom koje redovno prizivate - poručili su iz Odbora za boračka pitanja RSS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)