SEĆANJE NA PROBOJ SOLUNSKOG FRONTA: Željka Cvijanović - Srbi su jedan i nedeljiv narod, ma gde živeli (VIDEO)

Tanjug

08. 09. 2021. u 23:54

SRBI su jedan i nedeljiv narod, ma gde oni živeli, a naša trobojka je simbol srpskog jedinstva, slobode i slavne prošlosti, poručila je danas predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović.

СЕЋАЊЕ НА ПРОБОЈ СОЛУНСКОГ ФРОНТА: Жељка Цвијановић - Срби су један и недељив народ, ма где живели (ВИДЕО)

Foto: RTRS

- Ponosno je istaknimo 15. septembra - navela je predsednica Cvijanović na svom Instagram profilu, prenosi RTRS.

Na Instagram profilu predsednice, objavljen je i promotivni spot povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, koji Republika Srpska i Srbija 15. septembra zajedno obeležavaju u znak sećanja na dan kada je u Prvom svetskom ratu 1918. godine probijen Solunski front.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

USVOJEN IZBORNI ZAKON REPUBLIKE SRPSKE: Rasprava u NSRS se odužila do dva sata posle ponoći