VASILIJE PERIĆ U "NOVOM NASELJU": Načelnik Ugljevika posetio mesnu zajednicu u kojoj žive raseljena lica (FOTO)

V. Mitrić

05. 07. 2021. u 20:49

NAČELNIK Ugljevika Vasilije Perić zajedno sa rukovodstvom ove opštine posetio je danas "Novo naselje" u Mesnoj zajednici Ravno Polje i razgovarao sa meštanima o realizovanim projektima u prethodnom periodu.

ВАСИЛИЈЕ ПЕРИЋ У НОВОМ НАСЕЉУ: Начелник Угљевика посетио месну заједницу у којој живе расељена лица (ФОТО)

Foto: V. Mitrić

Perić je naglasio da je naselje počelo da se gradi prije više od dvije decenije.

- Najveći dio meštana su raseljena lica, a opština Ugljevik je uradila parcelizaciju, urađenje zemljišta, a nakon toga i vodosnabdevanje, dio kanalizacione mreže kao i javne rasvete - podsetio je Perić.

Foto: V. Mitrić

U prethodnom mesecu kaže Perić, asfaltirano je 500 metara puta koje je finansirano sa 50.000 KM iz lokalnog budžeta.

- Srećan sam i zadovoljan jer smo uspeli obezbediti meštanima pristojne uslove života u odnosu na prethodni period - rekao je Perić nakon što su sveštenici osveštali novoasfaltirani put.

Foto: V. Mitrić

U ovom naselju, prema Perićevim rečima, opština Ugljevik zajedno sa UNDP-om izgradila je šest stambenih objekata za porodice čiji su domovi uništeni tokom poplava i klizišta 2014. godine

- Njima je  dodeljeno zemljište, kompletna infrastruktura od priključaka struje i vode kao i građevinskih dozvola i izgrađeni stambeni objekti - naveo je Perić.

Meštanin Todor Ristić zahvalio je rukovodstvu opštine Ugljevik istakavši da ovi projekti mnogo znače svim stanovnicima ovog naselja u poboljšanju uslova života.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri