KRADU VRATA, PROZORE, VODU ZA PUMPU: Bizarne krađe u Derventi i Stanarima, lopovi odnose i obuću!

N. ĐURIĆ

25. 06. 2021. u 18:18

DA BESKRUPULOZNI lopovi nisu probirljivi kada je u pitanju plen i da kradu sve na šta namerače, svedoče i najnovije bizarne provale i krađe u Derventi i susednim Stanarima.

КРАДУ ВРАТА, ПРОЗОРЕ, ВОДУ ЗА ПУМПУ: Бизарне крађе у Дервенти и Станарима, лопови односе и обућу!

Foto: N. Đurić

Drski i nemilosrdni lopovi su sa kuće skinuli i sa sobom odneli vrata i prozor, a u drugom slučaju su, između ostalog, čak „pomeli“ i obuću!

- Policijskoj stanici Derventa u četvrtak je prijavljeno da je nepoznato lice ili više njih izvršilo provalu u kuću na području grada Derventa, odakle je sa iste skinulo i otuđilo ulazna vrata i prozor - navedeno je u saopštenju Policijske uprave Doboj.

„Novosti“ saznaju da je bez ulaznih vrata i prozora ostalo domaćinstvo, odnosno kuća, gastarbajtera Ilije Bubala, iz naselja Šušnjari. Zabrinuti vlasnici i meštani se pitaju da li su bez skrupula lopovi provalili i ukrali „samo ono što im je trebalo“ ili su širom otvorili vrata i prozor za novu krađu.

Iz dobojske policijske uprave su saopštili da je takođe u četvrtak Policijskoj stanici Stanari prijavljeno da je na području te opštine na meti lopova bila kuća u kojoj trenutno ne boravi vlasnik.

- Izvršena je provala u kuću lica koje trenutno boravi u inostranstvu, odakle su otuđeni vodocrpna pumpa i drugi predmeti - saopšteno je iz PU Doboj.

Iz izvora upućenog u ovu krađu „Novosti“ saznaju da su, ti „drugi predmeti“, zapravo, obuća.

- Poznato je da lopovi kradu sve što im dođe pod ruku, ali ovo što su ukrali iz doma Marinka Perića, u Osredku kod Stanara, je zaista bizarno i nesvakidašnje. Uz pumpu za vađenje vode, pokrali su mu svu obuću, od cipela do čizama - kazuje naš izvor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!