HAPŠENJE U ISTOČNOM SARAJEVU: Ubistvo hladnim oružjem

Vladimir Mitrić

21. 06. 2021. u 13:40

POLICIJA je u Istočnom Sarajevu stavila lisice na ruke sugrađaninu A.K. zbog sumnje da je počinio krivična dela ubistvo i telesna povreda, rečeno je“Novostima“ u policiji.

ХАПШЕЊЕ У ИСТОЧНОМ САРАЈЕВУ: Убиство хладним оружјем

Ilustracija / Foto Shutterstock

A.K. je, preciziraju u PU Istočno Sarajevo, „osumnjičen da je, u nedelju hladnim oružjem, u ulici Kasindolskog bataljona, Istočna Ilidža, naneo telesne povrede S.K. i Š.K. iz Istočne Ilidže.

- Povređeni S.K. je u JZU Bolnica „Srbija“ u Istočnom Sarajevu preminuo usled zadobijenih povreda, dok su Š.K. konstatovane telesne povrede - kaže Vesna Stokanović,portparolka PU Istočno Sarajevo.

O događaju je, odmah, obavešten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu u čijem prisustvu je urađen uviđaj.

Policija će, posle prikupljanja svih relevantnih detalja izjava, uz materijalne dokaze,privesti osumnjičenog dežurnom tužiocu OJT Istočno Sarajevo, koji će da odluči, posle saslušavanja, da li će od Okružnog suda da zatraži pritvor za njega do 30 dana.

Tužilac je naložio obdukcija preminulog, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Bijeljini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a