SAŠA IZ KRUŠEVCA KRENUO PUT MANASTIRA DA POMOGNE PORODICAMA ŽRTAVA U MASAKRU: Pešači 60 kilometara (FOTO/VIDEO)

S.BABOVIĆ

13. 01. 2024. u 11:25

KRUŠEVAC - SAŠA Žujić(43) iz Kruševca krenuo je rano jutros na na hodočašće od manastira Naupare do manastira Lešje, nadomak Paraćina, kako bi apelovao na sve ljude dobre volje da nastave da pomažu ranjenima i porodicama nastradalih u masakru kod Smedereva i Mladenovca.

САША ИЗ КРУШЕВЦА КРЕНУО ПУТ МАНАСТИРА ДА ПОМОГНЕ ПОРОДИЦАМА ЖРТАВА У МАСАКРУ: Пешачи 60 километара (ФОТО/ВИДЕО)

Foto:FB Sasa Zujic

– Ovo je neverovatan osećaj, nema umora na ovom putu - kaže Saša, kome se u pleminitoj misiji pridružio Vladica Minčić iz Pirota. - Još jednom apelujemo da pomognu da se uključe u podršku Jovanu Mitroviću, mladiću iz Malog Orašja,

Plementiom Kruševljaninu, kako je ranije posvedočio za "Novosti", bilo je dovoljno samo da na televiziji vidi priču Jovana Mitrovića, mladića iz Malog Orašja, koji je trčao od Malog Orašja do manastira Tumane, kako bi sakupio novac za pomoć ranjenima.

- Nisam znao lično ni porodice ni Jovana, koji je u tragediji izgubio dva brata, ali sam video prilog o tom podvigu – svedoči za „Novosti“ Saša Žujić. - Mene je odmah inspirisao! Izabrao sam deonicu između dva manastira, duga je oko 60 kilometara, što znači da bi treba oko 15 sati. Želja mi je da pristignem na Svetog Vasilija kada je u Lešju liturgija i da se zajedno pomolimo za sve ranjene i žrtve, ranjeni da ozdrave, žrtve da budu u rajskom naselju.

Više o motivima Kruševljanina koji pokušava da pomogne ožalošćenim porodicama, čiji su najmiliji nastradali i povređeni u masakru, pročitajte ovde.

Foto:FB Sasa Zujic

Račun za pomoć vodi se na Jovana Mitrovića, 160-6000000847092-76, sa naznakom pomoć ranjenima u Malom Orašju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024