MOŽETE SLUŽITI KAO PREDJELO ILI KAO GLAVNO JELO: Pileća obrok salata idealna ako nemate puno vremena za pripremu (RECEPT/VIDEO)
POTREBNO vam je svega par sastojaka
17. 05. 2023. u 07:00
VREME je za zdravu i posnu večeru koju ćete obožavati: Napravite domaću paštetu
UKOLIKO su vam ideje za sjajnu večeru presušile, imamo savršen recept za vas.
16. 05. 2023. u 10:00
ŠARENI RAŽNJIĆI: Brz i jednostavan recept - Idealno predjelo i dodatak mesu
RAŽNjIĆI od povrća kao atraktivno predjelo na vašoj prazničnoj trpezi
15. 05. 2023. u 17:01
TRI MARINADE za savršen roštilj: Klasika, Teksas ili Egzotika, izbor je vaš! (VIDEO)
UPOTPUNITE svoj roštilj sa klasičnom, teksaškom ili egzotičnom marinadom
14. 05. 2023. u 19:00
SALATA OD SOČIVA: Unesite duh Maroka u vaš dom
MAROKANSKA KUHINjA je neobično maštovita, raznolika i aromatična, te vrlo ukusna
22. 05. 2023. u 10:00 >> 17:30
ZANIMLJIV DODATAK TRPEZI: Slani puding od jogurta i želatina
Slani puding od jogurta i želatina se sprema brzo i jednostavno, a osim savšenog laganog ukusa mami i svojim neobičnim izgledom. Odličan je dodatak za praznične trpeze.
20. 04. 2023. u 18:53
VEČITO PITANJE: Evo šta sve možete uraditi sa vaskršnjim jajima koja vam ostanu posle praznika
BEZ obzira koliko svake godine iznova uživamo u farbanju vaskršnjih jaja i pripremi praznične trpeze, ono što nam "stvara muke" je pitanje - šta uraditi sa vaskršnjim jajima koja nam ostanu?
17. 04. 2023. u 11:51
EVO KAKO ITALIJANI PRAVE KROMPIR ČORBU: Jedan sastojak pravi veliku razliku u odnosu na recept u Srbiji
ITALIJANSKA verzija krompir čorbe ili supe.
02. 04. 2023. u 22:00
KAKO SE PRAVE NAJBOLJE DOMAĆE KNEDLE ZA SUPU? Uspevaju iz prve, raspadanja nema, a trik je u ovom sastojku (RECEPT)
DONOSIMO recept uz koji ćete napraviti savršene knedle za supu
02. 04. 2023. u 20:15
KREM ČORBA SA PARMEZANOM: Malo drugačija čorba koja će vas okrepiti i probuditi sva vaša čula (RECEPT)
UKUS Italije u vrućem tanjiru
31. 03. 2023. u 18:15
KORAK PO KORAK DO SAVRŠENE ČORBE: Priprema traje samo 10 minuta (RECEPTA)
ČORBA sa povrćem dolazi sa Balkana
21. 03. 2023. u 17:45
ZDRAVO I BEZOPASNO: Napravite domaći posni majonez i tartar sos
POČEO je veliki post, a ovo je naš predlog za domaći majonez koji ćete obožavati
08. 03. 2023. u 14:22
RECEPTI ZA SUPE - I TO DOMAĆE: Tri različita načina da ih napravite i da se dobro okrepite
Zaboravite na supice iz kesica
07. 03. 2023. u 14:47
DETOKS ČORBA OD CELERA: Okrepljuje i vraća snagu
DETOKS čorbe su uvek pravi izbor kada je smena godišnjih doba u pitanju
23. 02. 2023. u 22:00
PAŠTETA OD ČVARAKA: Ukusan namaz koji se brzo pravi, a nećete mu odoleti (RECEPT)
UKUS koji ćete voleti, idealno kao namaz uz vaše omiljeno pecivo ili tost hleb
18. 02. 2023. u 22:00
RAZBIJTE GA I - UBACITE U KESU: Recept za jaje koje se kuva BEZ LJUSKE (FOTO)
MRZI VAS da ljuštite kuvana jaja? Evo trika kako da skuvate "jaja benedikt"!
07. 02. 2023. u 09:00
KAKO DA SUPA BUDE BISTRA I ŽUTA? Dva jednostavna trika naših baka
BAKINE supe su uvek bile žute i bistre zato što je primenjivala dva jednostavna trika.
03. 02. 2023. u 22:00
ODLIČNA IDEJA ZA VEČERU: Osvežavajući potaž od tikvica sa piletinom i začinom koji mu daje - potpuno novu notu
OSIM što je zdrav, veoma se brzo i lako sprema
02. 02. 2023. u 16:00
RECEPT ZA BRZI RUČAK: Egzotična salata sa pasuljem, piletinom i narandžom
SALATE često mogu biti idelna zamena za tradicionalni ručak. Egzotična salata sa pasuljem, piletinom i narandžom je odličan miks vitamina iz voća i povrća i proteina iz mesa i mahunarki. Sprema se za pola sata.
02. 02. 2023. u 13:33 >> 14:41
SLANI ROLAT: Ukusno hladno predjelo
Recept za slani rolat ne zahteva veliko kulinarsko iskustvo, ali predstavlja predjelo raskošnog ukusa i dekorativnog izgleda. Često se može naći na slavskim trpezama.
02. 02. 2023. u 07:30
RECEPT DANA: Tradicionalna bela čorba, puna povrća i mesa, a jednostavna za pripremu
Stavite piletinu i junetinu u šerpu sa dva litra slane vode, zatim ubacite crni luk iseckan na kockice, kao i šargarepu, krompir i paškanat koji ste isekli na kolutiće.
31. 01. 2023. u 15:24
NEOBIČNO MEZE: Dekorativni ježevi od hrane
Meze je uobičajeno jelo na srpskim trpezama i u kućnim i u kafanskim varijantama, ali da meze ne mora biti uobičajeno servirano govori i sledeći recept za dekorativne ježeve od hrane.
30. 01. 2023. u 17:03
BELA ČORBA SA PILEĆIM BUJONOM: Nek se sve krčka 15 minuta
Izdinstajte posebno izgnječen beli luk, posebno seckani crni, sve na maslinovom ulju i maslacu, pa promešajte i dodajte seckanu majčinu dušicu, peršun i pileći bujon. Neka se krčka otprilike 15 minuta.
26. 01. 2023. u 18:20