DANAŠNJI PREDLOG ZA RUČAK: Pomfrit, varivo i bečka šnicla

Novosti online

18. 03. 2023. u 16:19

PRIPREMITE ukusan porodični ručak i uživajte u harmoniji ukusa

ДАНАШЊИ ПРЕДЛОГ ЗА РУЧАК: Помфрит, вариво и бечка шницла

Foto: kuvarice_manje_zbori

NAŠ današnji izbor je ukusan ručak od pomfrita, bečke šnicle i variva. Sve što na jednom tanjiru treba da se nađe, uključeno je u ovaj recept.

PORODIČNI RUČAK- za varivo vam je potrebno:

1 tikvica

1 sargarepa
1 glavica crnog luka
1 sveza paprika
suvi biljni zacin
biber
kari
ulje
šaka graška
1 kašičica gustina
peršunov list

PORODIČNI RUČAK - priprema:

Sitno iseckajte luk, papriku, šargarepu, tikvicu. Kratko propržite luk, pa ubacite šargarepu, papriku, grašak i pržite nekoliko minuta dodajte tikvicu i zacinite.

Dodajte malo vode i kašičicu gustina. Pred kraj začinite karijem dodajte još začina po ukusu. Kad je gotovo poslužite sa rendanim parmezanom. Prijatno!

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

BOLNA ISPOVEST ŽIKE TODOROVIĆA: Nikada se nije oporavio od iznenadne smrti oca i sina