Ukoliko želite da pripremite, pored pravih uskršnjih jaja i slasnu poslasticu u znaku Vaskrsa, evo jednog ukusnog recepta koji će vam pomoći u tome.
Povezane vesti
NAJLEPŠA TEHNIKA ŠARANJA JAJA: Vulkan jaja izgledaju kao umetnička dela, a priprema nikad lakša, sve što vam treba već imate
Vulkan jaja nisu toliko poznata, ali uvereni smo da će vam se dopasti - ne samo što je rezultat predivan, već je i ovo idealna metoda za zabavu dece.
01. 05. 2024. u 13:00
KOLIKO KUVANIH JAJA SMEMO DA POJEDEMO? Ovo su saveti specijaliste, ista pravila važe za decu i za odrasle, osim jednog izuzetka
USKRS je dan koji se provodi sa porodicom. Tucanje jajima, druženje i porodični ručak utkani su u porodičnu tradiciju.
05. 05. 2024. u 09:07
NA PIJACI MOŽETE DA KUPITE I OFARBANA JAJA: Evo ko ih najviše kupuje i koliko koštaju
UOČI Uskrsa, koji slavimo u nedelju, tezge na pijacama i u prodavnicama krcate su jajima svih klasa i porekla.
30. 04. 2024. u 13:57
USKRŠNJI KEKS U OBLIKU ZECA: Ulepšajte prazničnu trpezu i preslatkim dezertom koji se lako pravi
PRED nama je Vaskrs, kada se, prema Srpskoj pravoslavnoj crkvi, završava najduži najstroži post.
30. 04. 2024. u 15:00
U SUSRET VASKRSU: Kako da savršeno skuvate jaje - Ovaj trik uvek upali
STALNO se preispitujete prilikom kuvanja jaja šta bi trebalo da uredite da bi ona „ispala“ baš onakva kakva želite?
02. 05. 2024. u 09:00
Najnovije iz rubrike
GRANDISIMO TORTA: Raskošna poslastica sa 4 različita fila - za svačiji ukus
Grandisimo torta je super ako se nekome približava rođendan, jer je raskošna i božanstvenog ukusa. Sastoji se od mekanih kora koje se premazuju sa 4 različita fila, a ne zna se koji je ukusniji. Čokoladni, krem sa lešnicima ili ukusom kafe oduševiće čak i najveće izbirljivce.
01. 06. 2024. u 15:00
SALATA OD PRŽENIH PAPRIKA I FETA SIRA: Preukusna je i osvežavajuća, a za njenu pripremu dovoljno je 10 minuta
Salate su odličan izbor, jer su lagane i brzinski se spremaju. Takođe možete da ih služite i kao prilog uz meso, a danas vam preporučujemo da isprobate i ovaj recept.
01. 06. 2024. u 13:00
OSSO BUCO: Šuplja teleća kost na italijanski način - ovakvu poslasticu nećete skoro probati
„OSSO buco“ znači „rupa od kosti“. Ovo je recept koji se bazira na srži iz kosti koja čini ovo italijansko jelo od dinstanih telećih kolenica jednim od najpoznatijih gurmanluka na svetu.
01. 06. 2024. u 11:00
LISNATA PITA OD PARADAJZA: Iskoristite sezonu paradajza i napravite jednostavnu lisnatu pitu
Recept je praktičan, jer nije skup, brzo se pravi i nije potrebna posebna kulinarska veština. Ovaj zasitan i ukusan zalogaj će biti pravo osveženje koje ćete uvek rado spremati svojim ukućanima.
01. 06. 2024. u 09:00
DOMAĆE MINI ROL VIRŠLE: Omiljeno pecivo našeg detinjstva
Ukoliko želite da sebi, svojoj porodici ili gostima napravite ukusno pecivo, onda je ovo idealan recept za vas. Mekane i vazdušaste rol viršle su jednostavne za pripremu, a ukus će vas oduševiti.
01. 06. 2024. u 07:00
Komentari (0)