SAVRŠENA IDEJA ZA IDEALAN I ZDRAV RUČAK: Probajte karfiol - recept koji će oduševiti i "mesoždere" (VIDEO)
KAO ŠTO znamo, mnogi ljudi nisu ljubitelji karfiola, ali ako ga pripremite na ovaj način, svi će ga voleti i slatko jesti
Za ovaj zdrav obrok vam neće trebati mnogo kulinarskog znanja. Sve što je potrebno je da pratite uputstva.
Ručak sa karfiolom - sastojci:
1 karfiol srednje veličine
2-3 jajeta
200 ml mleka
so
biber
po želji malo suvog začina
3 čena belog luka
2-3 kašike prezli
origano
ulje
ćuftice
Ručak sa karfiolom - priprema:
Cvetove karfiola iskidati na cvetiće, pa skuvati, a listove karfiola takođe skuvati ne mnogo, na pola, oko 10 minuta.
U činiju razmutiti jaja, dodati pavlaku i mleko, malo soli, bibera i izgnječen beli luk.
Pleh veličine 35x25 cm podmazati, pa posuti malo sa prezlama. Preko prezli poređati cvetove karfiola i naseckane listove.
Preliti sa spremljenim prelivom. Između služiti sitne male ćuftice. Ćuftice malo preliti uljem. Peći na 200 stepeni oko 60 minuta.
Preporučujemo
SLANE KORPICE SA SPANAĆEM: Za doručak, večeru ili prilog uz ručak (VIDEO)
15. 03. 2023. u 12:00
PUN POGODAK: Mali, posni mafini hlebčići sa semenkama (VIDEO)
14. 03. 2023. u 18:00
Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave
U SVETU kućne zabave, gde svaki piksel, boja i detalj čine razliku, novi Samsung televizori, nedavno predstavljeni na Unbox&Discover događaju, stupaju na scenu sa revolucionarnim inovacijama.
26. 04. 2024. u 16:00
SAD I TZV. KOSOVO HOĆE DA IMA SOPSTVENU SREBRENICU! Predsednica lažne države u perfidnoj igri optužila Beograd
PREDSEDNICA lažne države Kosovo Vljosa Osmani, i pored toga što još nisu preskočili poslednju stanicu ka članstvu u Savetu Evrope - glasanje na Komitetu ministara 17. maja najavljuje da će porodice nestalih moći da tuže Srbiju Evropskom sudu za ljudska prava za povredu prava na život njihovih najmilijih.
29. 04. 2024. u 07:00
DUŠKO NAPUSTIO SRBIJU: Objavio sliku tajanstvene crnke (FOTO)
FOTOGRAFIJA Duška Tošića usijala društvene mreže
30. 04. 2024. u 16:11 >> 16:22
Komentari (1)