POSNI OBROK KOJI SE JEDE BEZ HLEBA: Danas pravimo punjeni krompir (FOTO/VIDEO)
Jednostavan recept, koji se brzo i lako priprema
Idealan izbor za posni obrok koji je veoma hranljiv i ukusan.
Punjeni krompir - sastojci:
300 gr spanaća
1 mala glavica crnog luka
3 čena belog luka
600 gr krompira
celerov list
ulje, so, biber
Punjeni krompir - priprema:
Spanać iseći na rezance. Krompir i šargarepu skuvati, ne sasvim. Luk usitniti, dodati malo ulja, pa ga propržiti i dodati spanać, seckanu šargarepu, seckan beli luk, so, biber i seckan celer.
Sve izmešati. Krompir oguliti i preseći na pola, pa ga izdubiti. Izdubljen deo krompira malo viljuškom izdrobite, pa ubacite u spanać izmešajte i punite krompir.
Odozgo idu kolutovi paradajza. Posoliti paradajz i premazati uljem. Peći u rerni na 220 stepeni oko 30 minuta da se malo zapeče. Odličan obrok bez hleba, veoma zdrav.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
RECEPT ZA RUČAK BEZ MESA: Ovo povrće uz bešamel sos dobija odličan ukus (VIDEO)
23. 02. 2023. u 19:45
LEPO I UKUSNO: Kako najjednostavnije da spremite batat (VIDEO)
22. 02. 2023. u 21:00
NIJE VAM POTREBAN KOTLIĆ: Savršen riblji paprikaš u šerpi (FOTO/VIDEO)
22. 02. 2023. u 13:05
NIJE GIBANICA, A NIJE NI PITA: Neobičan recept kome ćete se vraćati (VIDEO)
19. 02. 2023. u 15:00
Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost
Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.
10. 05. 2024. u 16:45
VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom
MESTO gde pustinjski pejzaži oživljavaju avanturistički duh, a Sredozemno more poziva na potpuno opuštanje.
13. 05. 2024. u 11:46
AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNjIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!
Spremite se za putovanje kroz tamni podzemni svet za koji do sada niste znali.
09. 05. 2024. u 11:33
Komentari (0)