BRITANCI ZABRINUTI ZA KEJT: Umreće nam od gladi pred očima! (FOTO/VIDEO)

Novosti online

20. 05. 2021. u 12:01

KEJT Midlton posetila je Muzej Viktorije i Alberta u Londonu, čija su vrata ponovo otvorena za sve posetioce posle dugog zaključavanja usled pandemije virusa korona, a cela Britanija se zabrinula za njeno zdravlje.

БРИТАНЦИ ЗАБРИНУТИ ЗА КЕЈТ: Умреће нам од глади пред очима! (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: EPA

Naime, vojvotkinja od Kembridža odlučila je da obuče besprekornu kariranu haljinu njenog luksuznog brenda "Alesandra Rič".

Cena ove kreacije je čak 1. 565 funti, a ni na cipelama nije štedela, te se opredelila za crne salonke od prevrnute kože i sa zlatnom šnalom, koje koštaju 550 funti. Kejt je kombinaciju upotpunila i jednostavnom, malom pismo tašnom u crnoj boji, te diskretnim zlatnim naušnicama i niskom ogrlica od kojih se poslednjih meseci ne odvaja.

Veliki broj ljudi na britanskim portalima i društvenim mrežama tvrdi da je Kejt sve mršavija i mršavija, te da je u potpunosti izgubila ženske obline.

"Ona izgleda ekstremno nezdravo", "Gde su njene obline i grudi nestale? Mršavije je nego ikada, verovatno zbog stresa oko Harija i Megan", "Buduća kraljica Britanije umreće od gladi na očigled svih i niko joj neće pomoći", "Zabrinjavajuće je mršava", "Ona je toliko tanka, a ova haljina to samo naglašava", "Ona bukvalno nema nikakav oblik tela", samo su neki od hiljade komentara.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista