PRINC HARI POSTAVIO ULTIMATUM: Zaboravite na mene ako ne dolazi Megan!

Novosti online

18. 05. 2021. u 16:19 >> 16:51

PRINC Hari navodno zahteva da njegova supruga Megan Markl bude deo ceremonije obeležavanja 20 godina od smrti njegove majke. Ako ne dolazi Megan, kako pišu britanski mediji, neće doći ni on.

ПРИНЦ ХАРИ ПОСТАВИО УЛТИМАТУМ: Заборавите на мене ако не долази Меган!

Foto: EPA

Očekivalo se da se princ Hari vrati u Englesku kako bi, sa bratom Vilijamom prisustvovao otkrivanju statue princeze Dajane 1. jula.

Braća, da podsetimo, nisu u najboljim odnosima otkako su Hari i Megan dali intervju Opri Vinfri u kojem su, između ostalog, neimenovanog člana kraljevske porodice optužili za rasizam.

Kako piše "Radar", izvor je otkrio da Hari zahteva da Megan bude deo zvanične ceremonije.

- Megan neće moći lično da prisustvuje ceremoniji u Velikoj Britaniji jer bi uskoro trebalo da se porodi, ali Hari želi da ona bude deo ovog događaja, bilo putem unapred pripremljenih poruka ili video-snimaka koji bi bili pušteni u medijima istog dana - rekao je Hari.

Dodaje se da Hari možda uopšte neće doći na ovaj događaj jer ga porodica nije dočekala raširenih ruku kada je boravio u Londonu povodom sahrane dede princa Filipa.

- Vrlo je moguće da Hari uopšte neće doći u Britaniju - rekao je izvor i dodao da je Hariju, pored reakcija porodice, zasmetalo i negativno izveštavanje medija o njegovom kratkom boravku u domovini.

Kada su Hari i Vilijam objavili da će njihova princeza Dajana dobiti statuu, u zajedničkom saopštenju naveli su da se "nadaju da će statua pomoći onima koji posete Kensingtonsku palatu da razmisle o životu i nasleđu njihove majke".

- Prošlo je 20 godina od smrti naše majke i pravo je vreme da se njen pozitivan uticaj u Velikoj Britaniji i širom sveta prepozna i podigne joj se statua - navedeno je u saopštenju izdatom 2017. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)