DIREKTORKA ŠKOLE TUČE DEVOJČICU LETVOM: Majka bez reči gledala sve, jezivi snimak sa Floride razbesneo javnost (VIDEO)

Novosti online

03. 05. 2021. u 15:36

DIREKTORKA osnovne škole na Floridi nalazi se pod istragom zbog udaranja devojčice stare šest godina drvenom letvom, jer je dete navodno pokvarilo školski kompjuter. Ceo incident snimila je devojčicina majka.

ДИРЕКТОРКА ШКОЛЕ ТУЧЕ ДЕВОЈЧИЦУ ЛЕТВОМ: Мајка без речи гледала све, језиви снимак са Флориде разбеснео јавност (ВИДЕО)

Foto: Tviter

Melisa Karter, direktorka osnovne škole na Floridi, snimljena je kako u svojoj kancelariji drvenom daskom udara 6-godišnju devojčicu. Na videu koji je snimila majka devojčice, vidi se kako Karterova savija devojčicu i udara je nekoliko puta.

Direktorka je kaznila devojčicu jer je navodno prouzrokovala štetu na računaru. NJena majka je tog dana došla u školu kako bi platila štetu koju je njena ćerka napravila, a prizor koji je zatekla u kancerlariji direktorke ostavio je majku bez reči.

Ona je odlučila je sve da snimi kako bi nadležnim organima podnela dokaze o stravičnom ponašanju direktorke. Ceo slučaj zgrozio je roditelje i radnike škole.

- Nikad nisam udarila svoju devojčicu. Ovo je nedopustivo, ne mogu da verujem da se tako nešto desilo - rekla je majka 6-godišnje devojčice.

Policija Klustona i Odeljenje za decu i porodice potvrdili su da istražuju incident i da je direktorka trenutno pod istragom.

Advokat Bret Provinski koji radi sa imigrantima i koji je zadužen za slučaj devojčice, kazao je kako bi ovo moglo ostaviti trajne posledice na psihičko stanje deteta.

- Direktorka je pod istragom i sigurno će biti kažnjena za učinjeno. Škola ne dopušta nikakav oblik kažnjavanja i ovo što se dogodilo nedopustivo je. Devojčica je bila prestravljena i osećala se ranjivo - rekao je Provinski.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)