UZ VAKCINU I VAUČER: Starijima od 60 godina u Moskvi daruju poklon

D. D. S.

27. 04. 2021. u 18:44

Gradske vlasti Moskve su, kao motivaciju starijima od 60 godina da prime cepivo, ponudile i nagradne popuste. Gradonačelnik glavnog grada Rusije Sergej Sobjanin potvrdio je da će od danas svi građani od 60 i više godina koji se vakcinišu dobiti na poklon u vrednosti od oko 11 evra, u vidu poklon vaučera, kao kupone za popust.

УЗ ВАКЦИНУ И ВАУЧЕР: Старијима од 60 година у Москви дарују поклон

Foto: G.Šljivić

Popusti se odnose na kupovine za starije u prodavnicama, apotekama, ali i za posegte kafeima. Gradonačelnik i pored toga apeluje na sugrađane da prime cepivo:

- Dragi moji, molim vas da ne odlažete vakcinaciju. Vaše i zdravlje vaših najbližih zavisi od toga - napisao je Sobjanin na svom blogu. Do sada je oko 11,9 miliona Rusa primilo prvu dozu vakcine, a 7,5 miliona je vakcinisano sa obe doze.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina