PONUDA KOJU NIJE MOGAO DA PROPUSTI: Tinejdžer se šokirao kad mu je stigla povoljna porudžbina sa interneta - evo o čemu je reč (FOTO)

Novosti onjaln

29. 03. 2021. u 19:52 >> 19:56

JEDAN tinejdžer mislio je kako je naišao na odličnu ponudu - više nego povoljan ajfon, no ostao je poprilično razočaran kad mu je stigao paket.

ПОНУДА КОЈУ НИЈЕ МОГАО ДА ПРОПУСТИ: Тинејџер се шокирао кад му је стигла повољна поруџбина са интернета - ево о чему је реч (ФОТО)

Ilustracija / Foto Depositphotos

Kutija u kojoj je trebalo da stigne njegov pametni telefon bila je visoka gotovo poput njega, zbog čega je odmah znao da nešto nije u redu.

Kad je otvorio kutiju, imao je šta i da vidi. Naime, unutra je bio sto za kafu u obliku ajfona. No ispostavilo se kako je reč o njegovoj greški, s obzirom na to da u opisu proizvoda piše da je reč o malom stolu.

Tajlandski mediji prenose kako je tinejdžer na Fejsbuku objavio da je naišao na dobru priliku koju nije mogao da propusti. Navodno je napisao kako su troškovi dostave nešto veći, no to ga nije sprečilo da iskoristi priliku za "jeftin ajfon".

Njegove fotografije su postale viralne, a mnogi nisu mogli da veruju njegovoj njegovoj zabuni.

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

IZRAEL NOĆAS RAKETAMA GAĐAO SIRIJU: Na meti bile lokacije protivvazdušne odbrane