ŠTA TO RADI ŽIRINOVSKI? Otkrio ko treba da pobedi u Trećem svetskom ratu, cela Rusija plače od smeha (VIDEO)

LIDER Liberalno demokratske partije Rusije Vladimir Žirinovski tri godine pre isteka Putinovog mandata najavio je da će se kandidovati na predstojećim predsedničkim izborima 2024.

ШТА ТО РАДИ ЖИРИНОВСКИ? Открио ко треба да победи у Трећем светском рату, цела Русија плаче од смеха (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Žirinovskom je 74 godine i kao predsednički  kandidat će imati 77 godina i on će po sedmi put učestvovati na izborima za glavnu fotelju u Kremlju.

Kontroverzni Žirinovski koga jedino ozbiljno doživljavaju novinari u Srbiji pokazao je pred TV kamerama da on nikako ne može biti ozbiljan suparnik Putinu i jedino bi bio  odličan kandidat za  direktora  moskovskog cirkusa.

U KREMLjU RAZMIŠLjAJU

Portparol ruskog predsednika Putina Dmitrij Peskov izjavio je u ponedeljak  da će u Kremlju razmisliti hoće li prihvatiti poziv da Putin učestvuje na međunarodnom   skupu o klimi. Predsednik SAD  Džo Bajden najavio je da namerava da pozove na konferenciju o klimi predsednike  Rusije i Kine. Razgovor lidera 40 država bio bi preko video veze.

- Tema je vrlo važna ali hoće li Putin učestvovati na tom  skupu  22. i 23. aprila tek će se videti, kazao je Peskov. Do sada u Moskvu nije stigao službeni Bajdenov poziv.

U jednoj od glavnih političkih emisija na TV  Rusija "Veče  sa  Solovjovom" posvećenoj rusko-američkim odnosima Žirinovski je prvo govorio kako je opasno da se čovek spušta  na mesec jer bi po njemu to moglo da poremeti situaciju na zemlji. A zatim je zasmejao sve prisutne u studiju kao i one koji su gledali emisiju jer je predložio da tri lidera SAD, Rusije i Kine zavijaju kao vukovi i to primerom pokazao kako treba da izgleda.

- Kad  svet dođe do ivice rata tri predsednika: Džo Bajden, Vladimir Putin i Si Đinping trebaju da se sretnu i da zavijaju kao vukovi. Ko bude jače i upečatljivije  zavijao on je pobednik u budućem trećem svetskom ratu, kazao je Žirinovski. Taj performans  Žirinovskog izazvao je  smeh i suze u studiju.

- Bojim se da zamislim  šta  ste  to popili kad tako nešto predlažete, kazao je voditelj emisije Vladimir Solovjov.

Žirinovski barem jednom mesečno kaže sa kim bi trebala  Rusija da ratuje  a  svojevremeno je Srbima obećavao da će im doneti tajno oružje "elipton" pomoću kojeg će pobediti NATO.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista