TAKO SE TO RADI U AUSTRALIJI: Zbog jednog mladića i njegove korona žurke, građani dva grada moraju u samoizolaciju

Novosti online

28. 03. 2021. u 11:21

ZDRAVSTVENE službe pokušavaju da utvrde ko je sve bio u kontaktu sa mladićem na čak 24 lokacije.

ТАКО СЕ ТО РАДИ У АУСТРАЛИЈИ: Због једног младића и његове корона журке, грађани два града морају у самоизолацију

Foto: Depositphotos

Zdravstvena služba Kvinslenda u Australiji saopštila je da je jedan 26-godišnjak organizovao nedozvoljenu zabavu u svojoj kući u Stratpajnu dok je bio u samoizolaciji i čekao da dobije rezultat testiranja na kovid-19.

Policija Kvinslenda je danas navela da je samo petoro ljudi sa zabave upućeno u karantinsku izolaciju, prenosi Tanjug.

Policija je potvrdila da nije bilo novih slučajeva zaraze povezanih sa zabavom u kući u Stratpajnu, iako zdravstvene službe pokušavaju da utvrde ko je sve bio u kontaktu sa mladićem na čak 24 lokacije.

U izveštaju Gardijana se navodi da je ovaj slučaj izazvao novo zaključavanje u ustanovama za starija lica, u zatvorima i u domovima u kojima se neguju lica sa invaliditetom u Brizbejnu i oko Moreton Beja.

Države Novi Južni Vels i Viktorija proglasile se ova dva područja rizičnim i zahtevaju da svi koji doputuju iz Brizbejna i iz Moreton Beja moraju u samoizolaciju i na testiranje.

(Telegraf rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima