BRILJANTNA IDEJA: U prodavnici odeće prodaju i toalet papir kako bi mogli da nastave sa radom uprkos merama (VIDEO)

Novosti online

24. 03. 2021. u 18:44

MODNA prodavnica Blum-Jant, koja se nalazi u Nemačkoj počela je da prodaje toaletni papir i druge neophodne artikle, kako bi uprkos merama koje je nemačka vlada donela u cilju suzbijanja epidemije koronavirusa, mogla da nastavi sa radom.

БРИЉАНТНА ИДЕЈА: У продавници одеће продају и тоалет папир како би могли да наставе са радом упркос мерама (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Rutli

Vlasnik butika Marsel Jant pričao je o promenama u modnoj kući Blum-Jant nakon što je radnja ponovo otvorena kao „prodavnica toaletnog papira“.

-Kao prodavac, uvek pokušavate da svoje proizvode optimizujete na ekonomski način, pa smo uradili analizu tržišta i otkrili da je glavni proizvod koji se koristi tokom epidemije u Nemačkoj toaletni papir - objasnio je Jant i dodao - Kao prodavnica odeće, morali smo da se zatvorimo i jedini način da nastavimo sa poslovanjem bila je reorganizacija asortimana.

Foto: Printskrin/Rutli

Paketi toaletnog papira, boce za dezinfekciju, kafa, testenina i čokolada poslagane su na police ove preuređene prodavnice sa natpisima koji podstiču kupce da kupuju više.

Neprioritetne prodavnice zatvorile su vrata za kupce nakon što je u pokrajini Baden-Virtemberg, tri dana zaredom, broj novozaraženih koronavirusom bio preko 100 na 100.000 stanovnika.

Podsećanja radi, Nemačka produžava restrikcije na još mesec dana i uvodi još neke stroge mere tokom pet dana vaskršnjih praznika u nastojanju da zaustavi širenje korona virusa. U te mere se između ostalog ubrajaju i stroga ograničenja kontakta, zatvaranje ugostiteljskih objekata, sportskih i institucija kulture, kao i ograničenja putovanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere