UZBUNA U VAŠINGTONU: Uhapšen naoružani muškarac u blizini rezidencije potpredsednice!

Novosti online

18. 03. 2021. u 08:46

AMERIČKA tajna služba objavila je da je u blizini službene rezidencije potpredsednice Kamale Haris uhapšen muškarac iz Teksasa, zbog toga što je zatečen s opasnim naoružanjem.

УЗБУНА У ВАШИНГТОНУ: Ухапшен наоружани мушкарац у близини резиденције потпредседнице!

Foto AP

Tajna služba, koja je zadužena za sigurnost predsednika Bajdena i potpredsednice Haris, saopštila je da su 31-godišnjeg Pola Mareja priveli policacji u civilu u blizini vladinog kompleksa zgrada u kome se nalazi rezidencija potpredsednice i vojnopomorska opservatorija.

Policija je saopštila da je do hapšenja došlo na osnovu „obaveštajnog spisa iz Teksasa“,  ne navodeći šta je u njemu, a protiv muškarca je podignuta optužnica.

Reporter Foks njuza iz Vašingtona na Tviteru je objavio teksaški policijski izveštaj o uhapšenom u kojem stoji da pati od „paranoidnih deluzija“ da ga vojska ili vlada žele da ubiju i da je poslao poruku majci navodeći da je u Vašingtonu i da namerava da se „pobrine za svoj problem“.

Policija je navela je da je optužen za nošenje opasnog oružja, nošenje puške van posla, kao i posedovanje neregistrovane municije.

Puška i municija pronađeni su u njegovom automobilu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (1)

buki

18.03.2021. 10:34

Znači, u SAD je dozvoljeno nositi oružje svuda osim u delu grada gde se nalazi rezidencija. Praktično bi to izgledalo ovako: Šetate se sa pištoljem, pa kada dođete u blizinu rezidencije, bacite ga u žbunje, i nadate se da će biti tu do vašeg povratka, kako bi ga ponovo pokupili. Pored škola, bolnica, privatnih kuća možete naoružani, ali u blizini rezidencije će vas zbog istog uhapsiti. Malo bolesno, ali je demokratski, nema šta!