MOĆAN RUSKI ODGOVOR BAJDENU: Putin je naš predsednik i napadi na njega su napadi na našu zemlju!

Novosti online

17. 03. 2021. u 23:42

PREDSEDAVAJUĆI Državne dume Rusije Vjačeslav Volodin smatra da je izjava američkog predsednika DŽoa Bajdena o ruskom šefu države Vladimiru Putinu uvreda za Ruse i histerija iz nemoći.

МОЋАН РУСКИ ОДГОВОР БАЈДЕНУ: Путин је наш председник и напади на њега су напади на нашу земљу!

FOTO: Depositphotos/ilustracija

- Bajden je svojom izjavom uvredio građane naše zemlje. To je histerija iz nemoći. Putin je naš predsednik i napadi na njega su napadi na našu zemlju! -  napisao je Volodin na svom kanalu na Telegramu.

Sa svoje strane, predsednik Odbora za zaštitu državnog suvereniteta Saveta Federacije Andrej Klimov smatra da izjava američkog predsednika predstavlja nastavak rusofobične politike šefa Bele kuće.  

- Kada je gospodin Bajden bio kao potpredsednik u poseti Rusiji govorio je o tome ko bi, po njegovom mišljenju, trebalo da bude šef naše države. I ovde mu je vrlo jasno objašnjeno da ovo nije jedna od američkih država, pa čak ni članica NATO-a - rekao je Klimov.

Takođe je podsetio da je Bajden „bio direktno povezan sa državnim prevratom u Ukrajini i nizom drugih događaja“.

Prema njegovom mišljenju, Bajdenova današnja izjava dobro se uklapa u logiku njegovih prethodnih postupaka i rusofobičnu politiku uopšte. Klimov istovremeno smatra čudnim kada šef države dozvoljava sebi takve izjave o svojim kolegama iz drugih zemalja. To je, kako je rekao, „pitanje za njegovo vaspitanje i savest“.

Prema rečima senatora, teško je očekivati diplomatiju od ljudi koji sebe smatraju za međunarodne žandarme.

Američki predsednik DŽo Bajden izjavio je u intervjuu za „Ej-Bi-Si njuz“ da svog ruskog kolegu Vladimira Putina smatra „ubicom“. Na pitanje novinara da razjasni da li Bajden smatra Putina ubicom, američki predsednik je odgovorio: „Mmm... hmm... smatram“.   

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

vladimir

18.03.2021. 00:37

Nikada u svojoj istoriji Amerika nije imala sramotnijeg predsednika ali i to je ona danas, baš takva! Izabrali su jednog "ofucanog pajaca", koji će je BRUKATI i neće ni o čemu odlučivati - jer nije sposoban, a ni normalan! Sasvim "zaslužeeno"!