UKRAJINA predlaže NATO-u da koristi vazdušni prostor iznad Krima za svoje operacije, izjavio je ministar za infrastrukturu Ukrajine Vladislav Kriklij.

Komentari (5)

Doki

10.02.2021. 19:15

To mi liči realno isto kao da Srbija ponudi Rusiji i Vojsci ODKB da izvde vojne vežbe na prostoru Kosova i Methije uz korišćenje baze Bonstil.

prellee

10.02.2021. 20:54

Fašizam je tamo napravljen nelegitimnom promjenom vlasti, kako se kasnije ispostavilo uz obimnu podršku Zapada a naročito US, pojedinih demokratskih lidera iz US koji su vidjeli šansu da se na patnji naroda Ukrajine obogate, a forsiranjem bad emocija Ukrajinaca prema Rusima. Na kraju su to spoljni faktori uspjeli a Ukrajinci su platili cijenu, SVOJIM ŽRTVAMA. Sad je to teško promjeniti, ali je sigurno moguće. Bolje danas nego sutra. Ekstremne elemente Ukrajinci moraju obuzdati i poslati na mjesto koje im pripada.Želim Ukrajinskom narodu da u tome uspije, niko to ne može rješiti osim njih sami. US sigurno neće! Jedno mi je drago, sad ćemo mi naplaćivati taxu za transport plina kroz Srbiju. Sad bi Ukrajinci da ratuju, a Bajden ih mnogo voli, baš MNOGO.Prodaće im najsavremenije oružje za ubijanje žive sile i uništavanje materijalnih dobara.