PREDSEDNICA američkog Predstavničkog doma Nensi Pelosi izjavila je da je razgovarala sa šefom Saveznog izvršnog odeljenja Ministarstva odbrane SAD Markom Milijem kako bi razmotrila preventivne mere sa ciljem da se oduzme mogućnost predsedniku Donaldu Trampu da dođe do kodova za lansiranje nuklearnog naoružanja.

zoran

08.01.2021. 23:48

Ovo što gospođa zastupa je gore i od državnog udara jer bi ona onemogućila upotrebu odbrambenih snaga USA u slučaju da je to neophodno, ovo je opasna konstrukcija !!!

prellee

09.01.2021. 10:03

Da pritisne crveno dugme, opet nas ubjeđivaju u nešto što oni, „demokrate“ mogu da urade. Demokrate su pritisnuli crveno dugme kad su bombadovali Srbiju i rušili sve, mostove, fabrike, vozove, rafnerije...Luđi ste vi od Trampa, pogotovo ova Pelosi, histerični i nezaježljiva baba. Sve radi iz mržnje prema Trampu, jer ju je ostramotio kad joj nije pržio ruku na sjednici zasjedanja doma. Oni će nas ubjeđivati u zlonamjernost Trumpa, kao što su nas 4 godine lagali da su Rusi namjestili njega za predsjednika. Lažite, lažite, JA VAM A NE VJERUJEM. Vi ste jedno ozboljno zlo za Amarički narod, za CIJELI SVIJET, vi ste goli kriminalci i lažovi.