"NE UŽIVAM U ULOZI MISTER BINA": Glumac Roan Etkinson priznaje da ga lik koji igra već dugo godina, iscrpljuje

J. Ž. S.

05. 01. 2021. u 13:16

GLUMAC Roan Etkinson priznao je da ne uživa u ulozi Mister Bina i da ga taj lik iscrpljuje. Ovaj 65-godišnji glumac u pomenutoj ulozi se pojavio prvi put 1990. godine, a taj globalni fenomen kasnije je iznedrio filmove, knjige i animiranu seriju.

НЕ УЖИВАМ У УЛОЗИ МИСТЕР БИНА: Глумац Роан Еткинсон признаје да га лик који игра већ дуго година, исцрпљује

Foto: Printskrin

Mister Bin i dalje je popularan 30 godina kasnije i imai više pratitelja na Fejsbuku od  Džastina Bibera..

- Uspeh Mister Bina nikad me nije iznenadio. Gledati odraslu osobu koja se ponaša na detinjast način, a da pritom nije svestan te neprikladnosti u osnovi je smešno - kazao je glumac.  - Činjenica da je komedija vizuelna, a ne verbalna, dovela je do toga da je serija uspešna i na međunarodnom planu. Drago mi je što se ljudi povezuju sa Binom, ali ne želim da imam bilo kakvu prisutnost na društvenim mrežama. Ono što se tu događa je sporedna predstava u mom svetu.

Pošto smo napravili animiranu TV seriju, sada razmišljamo o animiranom filmu. 

- Lakše mi je izvesti lik vokalno nego vizualno. Ne uživam puno da glumim taj lik...Težina odgovornosti nije ugodna. Smatram da je stresna i iscrpljujuća - kazao je glumac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)