„ŽUTA KUĆA” U SIRIJI: Sve više dokaza da Turci vade organe ljudima, a potom ih ubijaju smrtonosnom injekcijom

Novosti online

27. 12. 2020. u 16:32

U AFRINU (Sirija) sve češće se čitati vesti o trgovini ljudskim organima.

„ЖУТА КУЋА” У СИРИЈИ: Све више доказа да Турци ваде органе људима, а потом их убијају смртоносном инјекцијом

Foto: Printskrin

U gradu Azaz, okupiranom od strane Turaka, juče je tokom pretresa službenih automobila na telu mladića Haitham Hadž Al Kalila, iz grada Jarablus ustanovljeno da su mu ukradeni su mu svi unutrašnji organi, a telo je zašiveno od stomaka i vrata. Vozač je odmah uhapšen, kako su javili proturski mediji, a prenosi sirijski Afrin post.

31. avgusta 2020. godine, Afrin post je pisao da su se dogodila tri ​​slična slučaja i potvrdio da je među njima i maloletna devojčica.

Isti medij je objavio informacije o injekciji koja se daje pacijentu i koja uzrokuje moždani udar, a dopisnik je izvestio da je Othman Ahmed (70 godina), iz sela Burdž Abdalou u okrugu Sherava, umro 17. decembra 2020. pod misterioznim okolnostima, i verovatno je ubijen zbog krađe organa.

Reporter je rekao, prema rečima osoblja u Vojnoj bolnici, da se nakon krađe organa pacijenta daje injekcija koja pacijentu izaziva zgrušavanje krvi i smrt usled moždanog udara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (2)

buki

27.12.2020. 18:44

Ljudožderi su humanitarci za ovakve monstrume. Jedva uspem da mi telefon ne ispadne iz ruke i osećam zastoj u radu srca i drugih organa, dok ovo čitam. Zna li neko, gde je nastala ljudska mutacija sposobna za ovakva nečoveštva (da nije u NDH) i kako te mutante proterati sa planete Zemlje?