ČOVEK KOJI JE OTIŠAO DO PAKLA I NAZAD: Horor u bolnici - proglasili ga mrtvim, oživeo i zakukao dok su ga spremali za sahranu

Novosti online

26. 11. 2020. u 20:06

ЧОВЕК КОЈИ ЈЕ ОТИШАО ДО ПАКЛА И НАЗАД: Хорор у болници - прогласили га мртвим, оживео и закукао док су га спремали за сахрану

Foto: Printskrin

MUŠKARAC u Keniji koji je prethodno proglašen mrtvim, povratio se u svet živih i postao svestan posle tri sata koliko su ga pripremali u mrtvačnici za sahranu.

Peter Kigen (32), koji je patio od stomačnih problema onesvestio se u porodičnoj kući, te je hitno prevezen u lokalnu bolnicu u okrugu Keričo, javljaju lokalni mediji. On je prema proceni lekara proglašen mrtvim.

Pošto je prebačen u bolnicu, Kigen je šokirao osoblje u mrtvačnici kada se iznenada probudio i počeo da kuka od bolova pošto su mu medicinski radnici u tom trenutku napravili rez na desnoj nozi. Kako je izvestila lokalna TV, "Peter Kigen je čovek koji je otišao do pakla i nazad".

Njegov mlađi brat kazao je za lokalni list "Standard" da mu je sestra rekla da je pacijent umro pre nego što su oni stigli do odeljenja za urgentne intervencije, prenosi "Dejli  mejl".

Kigenova porodica sada traži pravdu i optužila je lokalnu bolnicu za nemarno lečenje.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)