TRAMP SE OBRATIO JAVNOSTI: Ako brojite legalne glasove - GLATKO SAM POBEDIO

Novosti online

06. 11. 2020. u 00:50

AKO BROJITE legalne glasove, glatko sam pobedio, ako brojite nelegalne, onda ne - rekao je Donald Tramp još aktuelni predsednik i republikanski kandidat na izborima u SAD tokom obraćanja javnosti iz Bele kuće.

ТРАМП СЕ ОБРАТИО ЈАВНОСТИ: Ако бројите легалне гласове - ГЛАТКО САМ ПОБЕДИО

Foto Tanjug/AP

- Mnogo listića je stiglo po zatvaranju biračkih mesta, sa zakašnjenjem. Prevaren sam", poručio je Tramp u obraćanju koje je počelo nešto pre 19.00 sati po lokalnom vremenu.

On je rekao da su predviđali Bajdenovu pobedu u mnogim državama, ali bilo je obrnuto.

- Zadržali smo Senat. Osvojio sam veliki, najveći broj glasova u istoriji, Hispanoamerikanaca, Afroamerikanaca i američkih starosedelaca. Ovo su lažni izbori, moram tako da kažem. Dobijali smo u mnogim zemljama, a onda, nekim čudom, stvari su počele da se okreću u Bajdenovu korist. Ali, predvideo sam da će glasanje poštom biti prevara - rekao je Tramp.

On je rekao da su izračunali tačno koliko im glasova treba i onda su poslali poštom.

- Neverovatno je kako su svi listići koji su poslati poštom doprineli samo jednoj strani. Da ne pričam o prekidu brojanja glasova. Ljudi su mi slali poruke, nikada nisam video takvu ljubav, takvu podršku od građana, ali protivnici hoće da ukradu izbore, a mi ne smemo da im dozvolimo - rekao je Tramp.

Prethodno je Džo Bajden na Tviteru napisao da "narod neće biti ućutkan, maltretiran i neće se predati, svaki glas će biti izbrojan".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom