BROJI SE DOK BAJDEN NE "POBEDI"! Si-En-En ubeđuje gledaoce: Nema ništa loše u ovome!

Novosti online

05. 11. 2020. u 10:33

ANALIZA novinara Si-En-Ena došla je do zaključka da Džo Bajden "ima realne šanse da stigne predsednika SAD Donalda Trampa u ključnoj državi Pesnilvaniji".

БРОЈИ СЕ ДОК БАЈДЕН НЕ ПОБЕДИ! Си-Ен-Ен убеђује гледаоце: Нема ништа лоше у овоме!

Foto: Printskrin Si-en-en

Prema toj analizi, Bajden mora da dobije čak 62% preostalih "neprebrojanih" glasova da bi stigao Trampa koji ubedljivo vodi u toj ključnoj američkoj državi.

Foto: Printskrin Si-en-en

Svaka racionalna analiza ukazivala je da nema prostora da Bajden stigne Trampovu prednost koja je iznosila preko 600.000 glasova!

Međutim, brojanje je u jednom trenutku zaustavljeno i odjednom se pojavljuju glasovi za Bajdena pristigli poštom!

Voditelj Si-En-Ena je u jednom trenutku pogledao u kameru i prilično neubedljivo izgovorio:

- Nema ništa loše u ovome!

Na društvenim mrežama pojavili su se video-snimci koji pokazuju kako oni koji broje glasove, prozore na mestu na kom ih broje zaklanjaju kartonima!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!